Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
KUCISTE SMRDI NA PLASTIKU VH600LBWS
STRANA 1 OD 1
korica KUCISTE SMRDI NA PLASTIKU VH600LBWS 16.10.2008. 10:06 T12625

status: user
broj poruka: 152
LJUDI PRE NEKIH NEDELJU DANA SAM UZEO thermaltakeVH600LBWS SA VODENIM HLADJENJEM INSTERESUJE ME DA LI NEKO IMA OVO KUCISTE I DA LI JE NEKO IMAO PROBLEM SA MIRISOM,JER MI SE CELA SOBA OSECA NA KUCISTE DA LI JE TO DO VODENOG HLADJENJA ILI NIJE I DA LI JE MOGUCE DA CE TAJ MIRIS NESTATI?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman TT 16.10.2008. 10:30 #75485

broj poruka: 630
Ja imam bas to isto kuciste i kada sam ga uzeo prvi mozda i drugi dan se osetio blagi miris ali mislim da nije plastike,verovatno miris ono sto se kaze novog.Posto su unutra bile sve nove komponente,predpostavljam da je to bio miris njih.Mada to se vise nije osetilo posle drugog dana.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
korica TT 16.10.2008. 10:41 #75487

Dachman jel imas vodeno hladjenje sa njim ili ne i da li si do sad menjao procesor i ako si menjao kako si izbacio tecnost iz creva i pumpe?
Da i kod mene se oseca vec nedelju dana sve mislim da nije ta tecnost za hladjenje!

Dachman tt 16.10.2008. 11:30 #75493

Imam tecno hladjenje sa njime.Nedavno sam uzeo celu konfiguraciju sa sve novim komponentama tako da nisam nista jos menjao i nisam se susreo sa tim `problemom`.
Ne verujem da je tecnost u pitanju jer naravno ceo tok je zatvoren,da nije tecnost bi curela .Meni se osaecalo mozda 2 dana,ne vise.
korica PUMPA 16.10.2008. 11:59 #75500

Dachman jel znas da li postoji mogucnost da sa istim hladjenjem hladim graficku ili chipset ili moram da uzimam posebnu pumpu za to ili postoji mogucnost sa istom da se hladi sve to?

Dachman pump 16.10.2008. 13:31 #75507

Pumpa u njemu je vrlo dobra,protoka 500l/min.Za ostale delove mora se dokupiti posebni blokovi.Najbolje pozovi Microsystems pa pitaj da li imaju,jer su oni glavni distributeri TT-a.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs