:: Ali siguran sam da postiji firma koja prodaje adpatere sa seriskog na PS/
Pampur... Neće ni jedan PS/2 miš da radi sa adapterom, jer miš mora da podržava serijsku komunikaciju, na šta, na žalost nisam naleteo. Ako neko zna proverenu kombinaciju (Miš PS/2+Adapter) koja radi, nek napiše, neću da se bunim. :)
Ja se nesto secam da je postojao neki adapter za to, ali da me ubijes ako znam gde sam to video, mozda da probas sam da napravis, ako ti je bas frka, sigurno ima na netu neka sema da se nadje... Znam da nisam mnogo pomogao, al; eto... :) Pozdrav
i ps2 takodjer ima serijski prenos kolko je meni poznato vidjao sam ja te miseve po nekim knjizarama po gradu koje prodaju jedan mis godisnje pa im se 5 miseva vuce po 5 godina po radnji ali stvarno se ne secam gde behu. pretrazi oglase na ovom sajtu mozda nadjes nesto
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.