ne mogu da se setim u kojoj sam radnji video to...ali to ti je cisto bacanje para, jer je protok vazduha skoro pa nula i samo ce praviti dodatnu buku u kucistu...
Verovatno da si u pravu za protok vazduha, a ja sam pitao jer sam video na netu pa sam hteo da uzmem jedan ako nije mnogo skupo! Inace imam VGA, TV Card i Wireless Card koji rade po ceo dan pa iz tog razloga htedoh staviti jedan takav cooler... U svakom slucaju ako se setis gde si video javi...
Imali su ranije u Mb S#ft-u slicne kulere (izbacuju vazduh na zadnju stranu). Nezgodno je sto na kucistu nema otvor iznad graficke, koja se najvise greje, pa da se tu postavi. Ali, ako imas mesta iznad TV Card, Wireless Card ili neke druge koje se greju onda ima smisla.
:: Verovatno da si u pravu za protok vazduha, a ja sam pitao jer sam video na netu pa sam hteo da uzmem jedan ako nije mnogo skupo! Inace imam VGA, TV Card i Wireless Card koji rade po ceo dan pa iz tog razloga htedoh staviti jedan takav cooler.. :: U svakom slucaju ako se setis gde si video javi.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.