Ljudi danas planiram da uzmem ovo kuciste Thermaltake Armor+ (VH600LBWS) Full Tower, Liquid Cooling System, Transparent side panel (bez napajanja)pa me interesuje da li ga neko ima i da li se isplati davati 210 evra za njega. I zanima me da li sa njegovim vodenim hldjenjem moze da se hladi chipset i graficka karta za procesor znam da moze?
Generalno kuciste je odlicne izrade veoma prostrano ima dosta mesta, ja posedujem primerak bez vodenog hladjenja koji nesto oko 130Eur. Sasvim sam zadovoljan, svaka preporuka sto se toga tice.
Ja imam konkretno bas taj i mogu ti reci sve najbolje.Extra izrada,prostrano i funkcionalno. P.S. ako se odlucis za njega obezbedi iole neko prostrano vozilo jer je kutija poprilicno velika a samo kuciste tesko 21.2Kg.
To vodeno nista ne valja. Prvo, Dobijes block samo za CPU, trebao bi da uzmes onda block za NB i GPU ( ako hoces i to da hladis, znaci ne, ne dobije se ) a i pumpa i radijator su slabi za sve to, ma slaba je i za CPU samo ..a i sam kvalitet Tt vodenih komponenti je ispljuvan ..
Ako hoces uzmi samo kuciste ja bi vodeno zaobiso ..i u drugim recima dobar vazdusni hladnjak radi isti ili bolji posao od tog vodenog .
Za nekoga ko nece raditi extreme overclock apsolutno nije potrebno nista vise od hladjenja cpu-a pogotovo sto sam armor+ ima izuzetno dobru ventilaciju.A ko zeli bas moze da dokupi za ostale komponente.Pumpa u njemu ni malo nije slaba (500L/min.) a sam sistem ne znam zasto je los... to je vrlo relativno.Za svakog proizvodjaca ces naci svakakve bljuvotine i pohvale.Ja za ovaj mogu samo reci da sam prezadovoljan i da je i vise nego sto meni treba.
@OCz @volis nekad da bas uke_as!!!Otkud ti to da su Thermaltake vodeni sistemi losi???!!!Jesi probao pa znas>?Jel znas da je svaki sistem bolji od bilo kog CM-a?Pouzdani su ali nisu vrh..To sto thermaltake nudi kao sistem je sasvim dovoljno...U ovom slucaju je vodeno malo slabije...Jedan radijator od 12cm je nista,samo za oko,funkcionalnost slaba...Inace vodeni block nije los kao ni pumpa...Sa ovim sistemom nece moci ni CPU da se ohladi kako treba a kamo li nesto drugo...Generalno TT je dobar ali u ovom slucaju ne vrsi posao !!!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
A ima gomila slucajeva gde je pumpa nekima otkazala posle svega 2-3 meseca, cak ima i ona poznata slika gde je block odozgo naprso od stezanja idt ..
I i ko sto si rekao slab je, TRUE radi bolji posao sigurno ..
Tt vodenjaci su obicno u rangu boljih vazdusnih kulera i dobri su kao uvod u vodena hladnjenja, i da, licno nikada ga nisam imao ali sam se susretao sa njime kod ortaka koji ima Kandalf-a LCS, i po mojoj proceni bacio je pare na to ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.