Pazario sam doticnu tastaturu pre nekih dva meseca. Sve je savrseno radilo do jednog trenutka. U sred igre (tj. posle jedno sat vremena igranja) otkazala su 4 tastera. I to Tab,T,Y i Backspace. Probao sam da rekonektujem, resetovao komp, otvarao i kao čistio ali nista ne pomaze. Firma u kojoj sam je kupio ne daje garancije na tastature a ja sam kasno saznao za clan 34 zakona o zastiti potrosaca i bacio racun. Tako da nema nista od reklamacije. Tastaturu koja mi sad radi sam takodje povezao na PS2 i radi OK. Deluje mi kao da je crkao neki kontroler ali ako neko ima neku ideju bio bi vrlo zahvalan.
P.S. Tastaturom sam bio prilicno zadovoljan, a moj klinac jos vise, ali eto umre prerano...
Ne mogu da odgovorim na konkretno postavljeno pitanje, ali cu reci nesto o a4tech `gaming` misevima. Da se razumemo, ja nisam neki gamer, povremeno igram neke pucacine, ali posto je moj izmuceni genius koji je (i nekad i sad) kostao 700 din stvarno prekomerno izmrcvaren (5 god) resio sam da kupim novog misa i to nekog koji moze da posluzi ako mi se nekad zaigra neka pucacina. Posle smaranja i citanja raznih testova i gluposti, izbor je pao na previse ishvaljen a4tech x7 serije, konkretno x-710F. Ne mozete da zamislite koliko se na testovima pokazao dobro (na bar 4-5 sajtova sam citao testove), u mnogim aspektima je bio i bolji od cak G3 ili tako nekih, a cena dosta niza i bio je apsolutni best buy. Kupim ga novog za 1000din i sve je bilo lepo i krasno TACNO GODINU DANA, odnosno dok mu nije garancija istekla. A sta je to pocelo da ne valja? Scroll je poceo da slajfuje. Bez zezanja, uopste mi nije jasno kako je napravljen, ali sada ako polako okrecem skrol, on ce da slajfuje i da me kulira, tek ako pokusam malo brze da ga okrecem on ce da radi. A Genius star 5 god koji ima normalan skrol (kao i cimerov G3 i ostali normalni misevi), radi savrseno. Kao da je a4tech hteo nekako da omeksa skrol na dodir, ali postigao je apsolutnu glupost. I jos jedna glupost, mis uopste ne radi bez podloge kada ga stavim na sto koji je od drveta, zute boje... besmisleno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.