Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kakva iskustva imate sa Razor miševima ?
STRANA 1 OD 1
Equinoxe Kakva iskustva imate sa Razor miševima ? 05.10.2008. 21:07 T12393

status: user
broj poruka: 12057

Pošto sam mog miša popravio, pitanje je šta sad uzeti, konkretno me zanimaju miševi iz naslova posta. Mora se uzeti u obzir da sam levoruk, tako da mi treba ambidextrous tj, miš - using both hands with equal ease.

`Fala vi.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A ti dakle ne znaš ko mi je brat ?!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 05.10.2008. 21:37 #73736

broj poruka: 4262
Meni su odlicni, mada sam se ja navikao na Miš USB A4Tech XL-700BF. ovaj Miš USB A4Tech XL-750BF-3 laserski mi neodgovara radi kruga, a posto tebi treba simetrican, nemam blage veze. Tesko je preporuciti misa levorukim ljudima, jer je izbor izuzetno slab na nasem trzistu. Nekada davno, pre deset godina, koristio sam Microsoft Intely 2WE mis, koji je odlicno lezao u levoj i desnoj ruci. Ali od tada je misonja presao dalek put.
NastyB Probao sam... 05.10.2008. 23:41 #73751

broj poruka: 729
...kod ortaka u radnji par komada u igrama, mislim da beše Copperhead i...hm, ne mogu da se setim drugog modela (nije Lachesis). Veoma su precizni, robusni, prosto se `oseća` kvalitet izrade, ali ne verujem da mogu da izdrže udare šrafcigera i bušilice.
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive.
American Grafitti revisited

Equinoxe Re: Probao sam... 06.10.2008. 00:20 #73757

broj poruka: 12057

E pa ništa onda....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A ti dakle ne znaš ko mi je brat ?!?

:: ...ali ne verujem da mogu da izdrže udare šrafcigera i bušilice.
::
marke ... 06.10.2008. 02:31 #73768

broj poruka: 384

mislim da je najzastupljeniji deathadder (ima ga moj kum). Full gamerski misevi.jednom recju-odlicni.
212323 ре 06.10.2008. 13:01 #73795

broj poruka: 1
Сви су и за леворуке и за десноруке, осим DeathAdder-a, којег ја имам :) . Ипак, можда могу да ти помогнем пошто су остале ствари исте за све њихове мишеве.

Дакле, тефлонске ножице супер клизе и не чују се уопште, кабл је савитљив и танак, скоро да нема отпора, пластика је одлична - дланови се зноје мање него са већином других мишева. Супер је и што су леви и десни тастери код Рејзера по правилу огромни и нису оивичени (као код Лоџитека, на пример).

Лоша ствар, ако мора и нешто лоше, су два додатна тастера који су релативно осетљиви, а позиционирани су код палца, па не могу миша да држим и усмеравам прстима, већ дланом.

Брзина одзива немам појма колика је, пошто са лагом провајдед бај Телеком ионако те милисекунде немају ни везе.

Свакако за препоруку, Lachessis је наводно за избегавање (оверкил, а и најскупљи). Сви остали осим ДетЕдера су за сваку препоруку за леваке. А за дешњаке је најбољи управо ДетЕдер, пошто је ергономски прилагођен.

Немој да те мрзи да тражиш (и чекаш) мало, разлике у ценама су до 40 посто.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs