Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
genius ergomedia r710
STRANA 1 OD 1
skar genius ergomedia r710 04.10.2008. 13:06 T12361

status: user
broj poruka: 3992
znam da sam dosadan po ovom pitanju ali jednostavno neznam koji mis da izaberem,pa reko onda sa uzmem ovaj bezicni set,jer sam i ranije hteo da uzmem geniusovu eromedia 700,a i mis mi izgleda o.k,ergo 525v rf
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Ja radije ne bih 04.10.2008. 17:13 #73588

broj poruka: 6101
uzimao Džinijusa. Pre par meseci kada sam gledao po netu kog miša da uzmem, našao sam gomilu komentara kako taj 525 ima loš točkić, tj. ima neko kašnjenje, a ljudi su se žalili i na plastiku koja krcka i škripi. Tastatura ne znam kakvog je kvaliteta, ali mi se na oko (ako je nisam zamenio sa nekom drugom) ne sviđa baš nešto. Imam Logitech MX400 miša, a u utorak-sredu treba da mi stigne Logitech Wave tastatura, koja sigurno spada u najbolje žične tastature. Ona košta oko 45 evra. Za oko 2700 možeš da nađeš Microsoft Natural Ergo 4000, ali je ona nešto većih dimenzija, što važi i za tastere. Ako nemaš para, bolje uzmi bilo kog Logitecha ili Microsofta i mislim da nećeš pogrešiti.

doncocos Ja radije ne bih 04.10.2008. 18:39 #73608

broj poruka: 417
Na osnovu nekih mojih iskustava ne bih ti preporucio kupovinu bezicnog misa bilo kog proizvodjaca, posebno ako igras igre. Imao sam 3 bezicna misa i svi su mi se pokazali kao totalno nepouzdani da sam odustao od njih (poslednji je odleteo kroz prozor, naravno otvoren). Sa tastaturama je vec druga prica. Bar meni su se pokazale u potpuno drugom svetlu u odnosu na miseve. Baterije u njima menjam u proseku na oko 6 meseci. Prvu bezicnu tastaturu (Logitech Cordless Desktop) koju sam kupio 1999. god. u kompletu sa misem (otisao u vecna lovista) i danas koristim.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs