Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Slusajte ovo!!!
STRANA 1 OD 1
gile23 Slusajte ovo!!! 01.10.2008. 20:35 T12313

status: user
broj poruka: 9121
Dobijem ti tako ja komp nekom od Expressa (necu da navodim koji da ne bi bila reklama), lepo ja povezem sa monitorom, i sve odradim i ukljucim komp kad ono poce nesto da drci da odvaljuje, i tu bi meni nesto cudo, ali nastavih ja dalje nema veze, dolaze mi drugovi, pitaju sto drci ovoliko, ja im kazem da nemam pojma, i nisam primecivao neke probleme, kad veceras ono lepo ja ukljucim komp ono drci odvaljuje krca po standardu i prodje neko vreme i odjednom mi nesto zasmrdi ja ga brzo iskljucim iz Windows-a (nije bio kablic), otvorim ti ja komp kad gledam nesto da nije progrelo i slucajno vidim jedan kablic od napajanja dotakao kuler od procesora, provalim da mu je skinuta izolacija i malo ili uopste ne dotaknuta zicica unutra, ja kad sve to lepo sklonim, komp je tih da bolje da vam ne pricam moram da mu pridjem uvetom na milimetar da bih ga cuo. Tako da ako nekome drci, puca ili se nesto drugo desava u kompu da zna u cemu je problem. U sto sam ovo pisao nadahnuto i dugacko . I da na kraju srecan kraj, komp mi radi normalno,...

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun nistal licno 01.10.2008. 20:58 #73181

broj poruka: 1797
al nemoj tako nesto glupo pisati vise molim te...
Svako bi prvo pogledao kad bi mu u kompjuteru nesto, sto bi ti rekao, drcalo...ne bi sigurno ignorisao ko ti...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragot re 01.10.2008. 21:11 #73183

broj poruka: 1149
Ma vazno je da si ti resio problem.

Dragot re 01.10.2008. 21:12 #73184

broj poruka: 1149
Ma vazno je da si ti resio problem.

gile23 Re: nistal licno 01.10.2008. 21:31 #73186

Znam covece, ali covek mi je stvarno zbudzio komp, otkud znam gde sta pravi problem, kad imas u kompu HD4850 ne znas jel ona ili nesto drugo, moze biti sama njihova buka, i ovo pisem ako se nekome stvri slicno cudo, da zna o cemu je rec i gde da pogleda, to je sve. Sta ces Dragot ponekad ce resenje doci samo sa nebesa,...

Pozdrav!

:: al nemoj tako nesto glupo pisati vise molim te..
:: Svako bi prvo pogledao kad bi mu u kompjuteru nesto, sto bi ti rekao, drcalo...ne bi sigurno ignorisao ko ti..
:: __________________________________________________________________
:: Why should man be protected, what has he done to justify it
:: This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have
::
Dzoni665 Zakljucak :D 02.10.2008. 01:12 #73200

broj poruka: 704
Sledeci put kupis lepo delove i sam ga sastavis... I onda znas sta moze da ti pravi problem :))

Nece, nece pa stane :)

Daum ... 02.10.2008. 02:23 #73201

broj poruka: 12794
Brate, tema ti je fenomenalna stvarno... Pobedio si.... :P
Jel znas koliko si ispao glup?
Ako tako postupas sa kompom mogu da zamislim kako postupas sa kolima....

BTW, ovo nije nikakvo napusavanje, samo mi je jako smesno da neko slusa `drcanje` unutar kucista i ne radi nista dok nesto ne prsne...

Imao si srece sto ti gola zica nije dodirnula cooler, jer onda bi verovatno mogao da se pozdravis sa svojim `tihomirom`...

tihimil re 02.10.2008. 03:43 #73204

broj poruka: 216

a sta ti imas protiv tihomira a ???:)
liman ... 02.10.2008. 08:35 #73206

broj poruka: 809
...ako nista na kraju odnesi u servis,...

MaliAbner Jesi li ti `onaj` gile iz `Poslednje OAZE` ??? 02.10.2008. 09:34 #73209

broj poruka: 7769

Tomato Republic Of Serbia !!!

gile23 Re: ... 02.10.2008. 09:40 #73213

Sta ces jednu neku stvar da vidim na netu mi treba 15 dana, nemam vremena, jutros sam jedva ugrabio nekih pola sata slobodnih malo na berzi i tako to, a ako se nekome to desi (ako mu salju komp nekim Expressom) onda neka pogleda to, a bolje da ne znas sta radim kompu, onaj stari mi postao fliper (kako kaze neki car) svake sekunde u Task Manageru sam killovao procesa i procesa zbog nekih virusa, ovu temu sam postavio u zelji da pomognem posto veliki broj ljudi koji koristi racunar a zna da pokrene samo browser i da instalira koju igricu i to je to, a sad ko je ono pomenuo da su carevi zalivali banderu i telefon im je radio?

Pozdrav!

:: Brate, tema ti je fenomenalna stvarno... Pobedio si.... :
:: Jel znas koliko si ispao glup?
:: Ako tako postupas sa kompom mogu da zamislim kako postupas sa kolima...
:: BTW, ovo nije nikakvo napusavanje, samo mi je jako smesno da neko slusa `drcanje` unutar kucista i ne radi nista dok nesto ne prsne..
:: Imao si srece sto ti gola zica nije dodirnula cooler, jer onda bi verovatno mogao da se pozdravis sa svojim `tihomirom`..
stevan07 Re: ... 02.10.2008. 11:52 #73226

broj poruka: 185
tema nije losa ... nisu svi veliki znalci za racunare kao neki....moze se izvuci pouka iz ovoga .... pozzz
Terminator

:: Brate, tema ti je fenomenalna stvarno... Pobedio si.... :
:: Jel znas koliko si ispao glup?
:: Ako tako postupas sa kompom mogu da zamislim kako postupas sa kolima...
:: BTW, ovo nije nikakvo napusavanje, samo mi je jako smesno da neko slusa `drcanje` unutar kucista i ne radi nista dok nesto ne prsne..
:: Imao si srece sto ti gola zica nije dodirnula cooler, jer onda bi verovatno mogao da se pozdravis sa svojim `tihomirom`..
Daum ... 02.10.2008. 13:12 #73230

broj poruka: 12794
Ubuduce, cim cujes nesto nepoznato iz kucista, ALT-F4, shutdown, pa tek onda razmisljas sta bi moglo da bude... :P

MilosNBG hehe 02.10.2008. 15:41 #73252

broj poruka: 1586
Sledeci put kada ti nesto stgne expresom prvo otvori i vidi da li je sve na svom mestu jer je prilicno normalno da se posle tumbanja kablovi razlete na sve strane. To se desava i ako par puta jeca dokachis komp ako ti je blizu noge. Imao sam par takvih slucajeva da me zovu u gluvo doba ortaci `Joj tandrlja, joj krchi, joj kuler stalno menja obrtaje uz neko grebanje...`
Poslednji koji me je zvao dobio je na poklon celu kesicu onih plasticnih trakica za vezivanje :o)

tortojed steta sto si ga otvorio! 03.10.2008. 02:55 #73367

broj poruka: 10997

Stekao sam utisak da se tebi i tvojim drugovima dopadalo to tan_drkanje. Sad kad je sve utihnulo, pocece da te proganja sumnja: mnogo je ovo tiho! Sta ako mi je riknuo kuler?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs