Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Gde kupiti usb bracket?
STRANA 1 OD 1
mkoja Gde kupiti usb bracket? 01.10.2008. 15:34 T12306

status: user
broj poruka: 124
Zanima me gde ima da se kupi usb bracket? Limic sa usb prikljuchcima koji se shrafi pozadi na kucistu (na prorez za dodatne kartice). Na sebi ima kablove koji se kache na plochu, znachi ne kontroler vec samo bracket koji se zabode na prikljuchke za usb na plochi (kao front usb).
Unapred hvala za odgovore!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ono... 01.10.2008. 17:47 #73168

broj poruka: 6645
Pa, u prodavnici. Ali, kao iz reklame: ... u svakoj malo bolje snabdevenoj prodavnici.
Ili, da ti neko ovde sa PC Berze pokloni tu stvarčicu, što bi ja recimo uradio - da sam u tvom gradu. Ovako, cena te zezancije prevalizlazi napor da je se rešim.
Vidi da ti je neko pokloni, ili `proda`... pri čemu je poštarina skuplja od tog bracket-a....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

ZgY :) 01.10.2008. 19:16 #73173

broj poruka: 195

..mislim da ja imam kuci dva...nisam siguran...ostavi mi tel na mail pa ako nadjem (mislim da nije problem) da ti javnem pa pokupi...poklon naravno:)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs