Dobio sam Trust MI-2150 opticki mis i Trust KB-1120 tastaturu. Zanima me kakvi su njihovi proizvodi, da li rade dobro u dugo i kakve su performanse i kvalitet? Bice namenjeni za opstu upotrebu: internet, igrice, office, multimedia ali nista zahtevno i profi. jos jedared hvala za od ranije
Preteruju sa nekim transparentnik točkićima na miševima, dugmići su ili kameni ili promaja može da ih pritiska, softver-fuj (ako ga ima zavisi od modela), plastika - biću banovan ako otkucam.
Inače nisu loši.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Vec sam pisao ovde na forumu, prvo me je strasno nervirao sto ne mogu da programiram dugmice sa strane strasno mi fale za AutoCAD. Kad sam pitao podrsku oni rekose da ne moze, a na pitanje dali mozda planiraju da tako nesto omoguce u nekoj narednoj verziji drajvera rekose da ne planiraju.
To je jeftino, prilicno robusno djubre.
Glodar inace uspesno radi i sa 3m uraljenosti od recivera.
I da ne zaboravim meni licno bolje lezi u ruki od MX518, pa ti vidi, bez obzira sto sam ga okarakterisao kao djubre nije to tako los glodar.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.