imam jako veliki problem, dobio sam jako skupu konfiguraciju na servis u gore pomenutom kucistu. problem je sto vlasnik ne moze da nadje kljuc od kucista.
da li su kljuc univerzalan ili ili je svaki jedinstven? ili... da li da se upustam u obijanje bravice pa da se nadam da cu negde naci drugu da zamenim?
Imao sam tri Chieftec kućišta sa bravicama (UNI, Matrix i Dragon ). Ključevi copy - paste. A pošto Xaser potiče od Chiefteca.....međutimi nisam video ključić ni od jednog Xasera, pa ne mogu ništa da tvrdim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Bogami samo po kucistu se vidi vrednost kompa, taj je pravi indijanac jer ima jedan par rezervnih kljuceva, a tesko da ces obiti to, i koliko vidim po slikama to su obicni kljucevi, a ne neki specijalni kao kod Chiefteca, probaj sa nekim kalauzom ili odnesi kod nekog bravara trebalo bi da oni znaju taj zanat, ili na kraju reci da je nemoguce to odraditi bez ostecenja kucista (lupanjem cekica pa dok se ne otvori). Reci sta si uradio!!!
Eh da, verovatno ce se tesko okretati, zato samo gurni iglicu umesto kljuca da bi se bravica malo pomerila napred, onda samo zicom ili necim slicnom pomeris na desno ..
svaka cast kao si to izveo mogao si skroz da iskrivis limove
:: :: :: :: hvala svima uspeo sam nekako :) skinuo sam zadnju stranicu pa sam gurao ruku unutra... malo bolno iskustvo ali vredelo je :D sav sam se izgrebao.. :: :: hvala pozdav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.