Mis je definitvno za te pare high end. Vrhunske perfomanse i gomila mogucnosti. Ipak bih ti preporucio da ga prvo brobas kako ti lezi u ruci. Ako te to zadovolji uzimaj ga bez razmisljanja
Neko je pre par meseci spominjao dotičnog miša. Nenađoh temu. Baš juče ga videh u izlogu na Zelenjaku za neki 4k i još koju stotinu. Vala baš ko transformers(pomisli čovek da može laserom da ubija), nisam se nešto zadržao gledajući ga, al ima(ako sam ja dobro skapirao) automatsko podešavanje prema veličini šake(elektromotor ne?). a sta ti ja znam...
...mu je čist pogodak, možeš da ga podesiš kako ti se sviđa. Probao sam ga, veoma je precizan i zaista dobar miš, ali se, meni lično, ne sviđa takav dizajn...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.