Game-S Steel Series, Razer Cena....ma sitnica :P ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
mozes i A4Tech iz serije X7 dosta su jeftiniji... Ja sam uzeo takvu jednu za 1000 djunti za MX Revo, aluminijumsko pakovanje, iliti preseravanje, i dobra velika podloga sa grubljom i neznijom stranom. ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
Koristio sam razne podloge od CMaster aluminijumske pa do Ocz zaboravih kako se zvaše.
Ali vredi svaku kintu RAZER ExactMat Xcontrol double sided aluminijumska dvostrana, brza, precizna, žasuuuu kako je dobra. Od nje se ne odvajam ni za kakve novce. Pogledaj review na netu, biće ti sve jasno.
Jedna stvar - stvarno je velika, ne planiraj da je staviš na mali stočić gde jedva već mrdaš sa zglobom...
imao sam G9 sad trenutno posedujem Razrer Lacheissa i oba sam koristio na Razer ExactMat Xcontrol podlogu... probao sam sve mogutje kombinacije podloga i miseva i moram da naglasim RAZER OWNS :D G9 je zmaj od misa al meni nekako niju lezale maske i tegitji (stalo sam menjao i pravio razne kombinacije) al ubedljivo najbolja podloga za njega kao i za bilo koi drugi mis po meni je ExactMat Xcontrol... lepo kaze slogan By Gamers For Gamers® uz njega dobijes i naslon za ruku u vidu penaste/gelatinske `kesice` mada meni bolje lezi bez pomenutog naslona ako vetj planiras da pazaris podlogu bolje od ove netjes natji garantovano
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber rampaGe. Dusan D.
Tanka plasticna podloga, debljine 1-2 mm`. https://www.t-nb.com, u imtelu kosta 250 dinara ima je u cetiri boje pa koja ti pasuje. Inace na njoj i najsugaviji glodar prosto leti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.