Trebaju mi punjive baterije one koje se ubacuju u bezicne telefone, jel mogu obicne AAA ili moraju neke specijane da se uzmu, i da da li mi se vise isplati da kupim baterije sa sve punjacem, ili ne,...
ako ti je veličina baterija koje idu u fon AAA onda mogu i obične alkalne ali ne smeš da ih stavljaš na punjač, plus menjao bi ih na par dana i na kraju bi ti to veliki troša. U tvoj fon idu Nikl-Kadmijumske(Ni-Cd) ili noviji ti Nikl-Metal Hidridne(NI-MH). Prve su lošije, druge bolje. Ukoliko pak imaš jedan od onih telefona gde su dve AAA baterije uvijene u foliju iz koje viri žičica za + i - moraćeš da potražiš po gradu iste takve(radnje specijalizovane za baterije). Danas i u Maksiju možeš da kupiš baterije sa punjačem. Čini mi se da su bile vartine sa punjačem 800din.
vidjao sam bezicne telefone koji su koristili onu klasicnu (`kockastu`) bateriju, vidjao sam i modele koji koristise AA format, takodje i one `akumulatorske` - kojima nemas pristup (integruse) ...
Evo model telefona je Panasonic KX-TCD210FX, pre dve godine sam ga kupio, i dobio sam baterije uz njega baterije velicine AAA baterija, ali punjive, i pajs gde mogu da se kupe te Niki-Metal Hidridne baterije, jel moze u nekoj bolje snabdevenoj prodavnici racunara, a punjac sa tim baterijama jeste negde oko 700-800 dinara,...
Sta cete sad sam se smirio, hteo sam da nabudzim sto vise postova,...
E jesam se nasmejao kad sam procitao ovo Niki-Metal Hidridne baterije
Salim se, nemoj se ljutis Gile. :):):) 99% sam siguran da imas da kupis baterije 0d 1200mAh marke CFL na buvljaku na Novom Beogradu po najnizoj ceni u gradu. Inace svojevremeno sam kupio baterije tog proizvodjaca za mp3 player. Jos uvek rade a kupio sam ih pre skoro tri godine. Posle sam ih uzeo i za foto-aparat, pa onda za misa. Mislim da su prilicno kvalitetne a cena je vrlo povoljna. Zadnji put kad sam uzimao za prijatelja su bile 150 dinara.
Ma no problemo bane, a na buvljaku imas sve od igle do lokomotive, evo ti ove trenerke sto kostaju po 10000 dinara, ovi ih nabave od kineza za 1500-2000 dinara, a vamo prodaju po kojoj ceni, ista stvar je sa vecinom drugih stvari, osim IT-a (mislim na procesore i maticne i tako to nece to niko fals em zbog garancije, em zbog kredibiliteta, a trenerku i patike menjaju na 6 meseci ovo na 3 godine), ali bitno je da ste mi pomogli!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.