Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
GENIUS SW-5.1 Home Theate misljenje
STRANA 1 OD 1
ICEBOY GENIUS SW-5.1 Home Theate misljenje 13.09.2008. 12:25 T11955

status: user
broj poruka: 181

treba mi savet za kupovinu dobrih 5.1 zvucnika nebitno je da budu glasni ali kvalitet bi trebalo da bude na prvom mestu, neki za ove koje sam naveo kazu da su kvalitetni pa me zanima vase misljenje ili predlog za neke druge
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mikac962 Gnius SW-5.1 13.09.2008. 12:58 #70501

broj poruka: 555
Moje iskustvo sa njima nije sjajno. Meni su otkazali posle dva meseca ne bas intezivnog koriscenja. Jednostavno su propistali. Sada posle godinu dana pomesani su mi prednji i zadnji zvucnici. Kada bi trebalo da se cuje samo desni zadnji, cuje se i prednji sa njim. Levi zadnji se skoro i necuje.
Drugi isti takav komplet zvucnika su kupili moji sestrici. Njima su se posle tri meseca bukvalno zapalili. Ctni dim iz woofer-a je pokuljao, tako da su i oni posle kratkog koriscenja zavrsili u servisu.
Ako sam ja neki baksuz sto se tice ovih zvucnika onda ih kupi u nadi da ces proci bolje. Inace dok rade zvuk je dosta dobar, naravno ne mogu se porediti sa nekim ozbiljnim audio sistemom, ali za racunarske zvucnike - zvuk sasvim OK.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 13.09.2008. 13:39 #70507

broj poruka: 12794
Ako ti je kvalitet na prvom mestu onda ne treba nikako da gledas Genius, Jazz, Xwave itd...
Gledaj samo Logitech, Altec Lansing i Creative...

Tim ljudima koji su ti rekli da su ovi Genius kvalitetni daj jednu cushku u potiljak...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEBOY Re: ... 13.09.2008. 16:23 #70521

broj poruka: 181
cus cus evo im dve cuske a ne jedna

:: Ako ti je kvalitet na prvom mestu onda ne treba nikako da gledas Genius, Jazz, Xwave itd..
:: Gledaj samo Logitech, Altec Lansing i Creative..
::
:: Tim ljudima koji su ti rekli da su ovi Genius kvalitetni daj jednu cushku u potiljak..
::
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs