Ja sam relativno skoro kupio NZXT Duet kućište za moj HTPC i mogu ti reći da sam zadovoljan.
Kvalitet je dobar, završna obrada je odlična, a i mojoj lepšoj polovini se konačno sviđa :)
Cena im nije previše jaka, čak me je koštalo mnogo manje nego što bi me izašla TT ili Chieftec varijanta.
Konkretno Apollo model nisam video, ali sa ovim mališom sam srećan.
Kućišta standarno dolaze sa OK ventilatorima (nisu Noctue - al` jbg. ja bih previše :) Kablovi iznutra su takođe spojeni po standardu, a ne gomila žica k`o na klasičnim kinezima. Ovo me pogotovu nerviralo kad moram da spajam front audio ulaze.
Ti ocigledno mislis da je samo ono sto je najskuplje i najbolje, meni su se ova kucista svidela jer su jeftinija i dobro izgledaju a za kvalitet pitam dal je neko imao kontakt sa njima.
:: Ma daj bre sta je ovaj apollo? Kopija Alienware-a.. :: :: Sve je ovo djubre pored pravog CM-a, Thermaltake-a ili Anteca.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.