Da li neko ima predlog, iskustvo...sa nekim multifunkcionalnim stampacima (printer, copier, scanner) ali da je ColorLaser?! Po mogucstvu Canon, Epson, HP, Kyocera Mita...da su funkcnionalni sto se tice rabljenja (dostupna reciklaza) i povoljne cene. Kakav je Samsung CLX-3175FN?
Iz mog iskustva, samsungovi color laser stampaci su jako komplikovani (skupi) po pitanju reciklaze a toneri su manjeg kapaciteta nego kod (poznatije i kvalitetnije) konkurencije. Kada bih ja kupovao tako nesto, gledao bih prvenstveno HP zbog kvaliteta njihovih uredjaja (ne kazem da drugi nisu kvalitetni ali HP oduvek malo odskace) i zbog lako dostupne reciklaze tonera koju mozes da obavis na svakoj vecoj trafici :) Cena im u startu bude malo veca ali tu razliku u ceni kompezuje posle prve reciklaze tonera :)
Od multifunkcijskih laserskih printera video sam hp i kyoceru. Mogu ti samo reci da nema dobrih All-in-One printera. Pre ili kasnije pocinju da baguju... Bolje uzmi stampac i skener posebno, dodje ti na isto
Sta ce ti ColorLaser, doduse sad su dosta pojeftinili single a ne combo, sad je kolor laser single stampac 200-300 evra A4, a ako ti treba combo uredjaj uzmi crno beli ne znam za sta ti treba ali to ti je za neke crteze i za neku firmu (tvoju firmu) sasvim solidno i odradjuje posao, ali ako ti treba za firmu u kojoj radis onda slobodno kupuj sta hoces!!!
U guzvi sam pa kucam brzo, nemam ja vremena za slaganje reci u recenici,... Sto bi covek kupovao Color stampac, za neki office dokument ili AutoCad crtez, ako hoce sliku da istampa, onda mora da kupi tonera na kilo, a marke HP ili Canon, kakav Samsung oni su samo za monitore ili Toshiba za AA ili AAA baterije!!!
:: :: Mlogo znatizeljan tip?? :: :: Ovaj Gile je legenda sa svojim komentarima!!! : ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.