Pa ako je za igre, onda neki logitech iz cuvene `5` serije. ne odgovaraju svakome ali meni su extra. znaci mx 510 (ako ga jos ima i ne znam za cenu), mx 518 (30-ak e ja mislim) ili g5 (skup i lud). g3 je krsh (po meni)
prveri prvo da li ti odgovara, moje misljenje je da su savrseni.
Razlika je u preciznosti, i radnim povrsinama. Laserski bolje radi sa nekim reflektivnim povrsinama, ali se svejedno ne preporucuje koriscenje laserskog ili optickog misa na staklenim ili bilo kakvim drugim reflektivnim povrsinama...
Ako ti se ne odvajaju neke velike pare za neki ozbiljniji logitech kao G9, onda je MX400 best buy jer je laserski...
:: :: a reci mi koja je razlika izmedju optickih i laserskih miseva i kakav je mx 400? :: ::
Razlika je u izvoru svetlosti.Opticki koristi LED izvor a laserski,kao sto ime kaze,laser.Laserski(2000 dpi) je dva do tri puta osetljiviji od optickog(400 do 800dpi) i moze da radi skoro na svakoj povrsini za razliku od optickog koji pravi probleme na crnoj ili sjajnoj podlozi!Za igranje je dovoljan i opticki dok za graficki dizajn odgovara laserski.
Imam ovog miša oko 2 meseca i prezadovoljan sam, jedino što mi je forvard taster malo previsoko, ali neko sa većom šakom neće imati problema. Uzimaj i nećeš pogrešiti.
...jer je bitna i kakva ti je podloga. Na poslu imam preko 30 računara i mnogi optički miševi imaju problema sa šarenim podlogama, pa se dešava da počnu da skaču kao ludi po ekranu. Liman je u pravu za podlogu (čudno zvuči, ali je tako) a Daum i Drmaster su ti preporučili odličan miš. Ja imam onaj najbuđaviji laserski Logitech RX1000 i ne samo da sam ga na poslu isprobavao na šarenim površinama, nego je radio i kad sam ga trljao po glavi (heh, zezao sam se sa ćelenkom pozadi) i što se toga tiče, laser je `keva`. Dakle, MX400...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
ja kuci koristim G1 gamer optical mouse...neznam sta cu kad crkne,tj. neznam dal ima jos da se kupi, mLogo mi je dobar...a na lapu koristim Logitech M-UV94 mini optical, isto je do kesice na svim povrsinama radi lepo....znaci svaka preporuka za Logitech ..pozz
ja imam intellija explorer 3.0 valjda onaj matori zicni, pa odlazi polako gde pacovi pocivaju, bio sam zadovoljan al ovi novi su mnogo ruzni i mnogo neudobni pa cu najverovatnije mx400
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.