Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech MX Air
STRANA 1 OD 1
zzarko Logitech MX Air 04.09.2008. 23:09 T11816

status: user
broj poruka: 128
Ppozdrav svima,

vec duze veme gledam ovaj mis pa me interesuje sta mislite o njemu i da li ga neko mozda ima ili je radio na njemu.

Koristio bi ga inace za najsvakodnevniji rad nista specijalno.
Mnogo mi se dopada i najvise bi ga uzeo zbog toga. A treba mi mis za sto ugodniji rad a da bude bezicni.
Moze i neka preporuka al da bude samo Logitech.

Hvala unapred na odgovima :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Matori preporucio bih ti Genius 04.09.2008. 23:27 #69328

broj poruka: 4515
Samo vrhunske komponente :)
Edit:
Palis se na Accessories :)
Poz Zare!

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zzarko Hahah 04.09.2008. 23:35 #69329

A na koji si Genius mislio?
Evo sad bas citam Logitech forum ima dosta ljudi koji se zale na funkcionalnost misa.
Baguje im kad koriste Vol>Up i Vol>Down i smara ih kad koriste AIR funkciju nesto non stop zastajkuje (baguje). I ako sam dobro skapirao tasteri su touch pa se desava da ima delay u pritiskanju odnosno kasni sa reakcijom.
Sve se svodi na `clean install` SetPoint software-a sto mi je malo cudno...a koristio bi ga na Mac-u tako da se ozbiljno razmisljam o Revolution varijanti :)))

U stvari mi treba ugodan mis da uzivam u kliktanju nista vise :)))

Daum ... 05.09.2008. 02:06 #69342

broj poruka: 12794
Nemoj da te tripuje da uzmes Genius, vidis da te zajebava...
MX Air je realno samo izreklamiran mis, za svakodnevan rad je bezveze jer je neprecizan. Znaci cist gimmick. Uzmi bolje MX Revolution i preporodices se...

Vaskev re 05.09.2008. 08:07 #69347

broj poruka: 1673
Ako zelis kvalitetan a pritom i bezicni mis onda u razmatranje svakako uzmi Microsoft Wireless Intellimouse Explorer, mis je napravljen ekstra, ima ih u raznim varijantama finisa (neka ce ti se sigurno dopasti), radi na dve R6 najobicnije baterije koje traju 6-10 meseci za razliku od nekih miseva gde je mesec dana plafon ili od punjivih modela koji stalno moraju da se dopunjavaju. Mislim da Logitecovim misevima baterije traju neuporedivo krace, ako gresim neka me neko ispravi.

Equinoxe Re 05.09.2008. 08:45 #69349

broj poruka: 12057

U mom Logitech MX610 baterije traju i po 2 nedelje intenzivnog maltretiranja. I to punjive 2100 mAh - izakane i pujnene već X puta.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

stevan07 nije tesko probati 05.09.2008. 10:05 #69352

broj poruka: 185
http://www.pricerunner.co.uk/pl/110-1117571/Mice/Easy-Touch-ET-113RF-Boxxer-Wireless-Optical-Mouse-Black-Compare-Prices
ovako nesto radi kod mene vec godinu dana bez greske
pozzz
Terminator

gile23 ... 05.09.2008. 12:17 #69360

broj poruka: 9121
A za sta ti treba mis igrice ili za neki posao, slusaj ja imam mis od 300 dinara i nista mi ne smeta iako bih sad mogao da kupim neki od 100 evra, ali sta ce mi, a ako ti treba za polozaj ruke, jedino moras da probas na licu mesta koji ti najvise odgovara!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
banep RE 05.09.2008. 13:21 #69362

broj poruka: 537
Ko se jednom navikne na bezicnog misa tesko se vraca na kabl. Ja trenutno rabim Logitech RX650 (vec pola godine). U odlicnom je stanju a trpi intenzivno igranje igrica (klinac pici samo pucacine a klinka neke neke gde se samo klikce). Ceo dan ga neko drnda. Baterije u njemu su punjive CFL2400mAh i traju oko 3 nedelje. Uzeh ga skucajno na probu i eto vec pola godine verno sluzi a nije ni skup. Oko 15 evra.

Daum ... 05.09.2008. 15:35 #69387

Idi samo i pazari MX Revolution...
Garantujem ti da se neces pokajati. Najbolji mis ikada napravljen...

Daum Re: RE 05.09.2008. 15:37 #69388

Vi ljudi ne citate bas najbolje. Covek hoce da odvoji 120 evra na mis, a vi mu nudite kvazi zamene od 300 dinara i 15 evra...

:: Ko se jednom navikne na bezicnog misa tesko se vraca na kabl. Ja trenutno rabim Logitech RX650 (vec pola godine). U odlicnom je stanju a trpi intenzivno igranje igrica (klinac pici samo pucacine a klinka neke neke gde se samo klikce). Ceo dan ga neko drnda. Baterije u njemu su punjive CFL2400mAh i traju oko 3 nedelje. Uzeh ga skucajno na probu i eto vec pola godine verno sluzi a nije ni skup. Oko 15 evra
::
zzarko Hvala na svim odgovorima 05.09.2008. 20:41 #69413

odlucio sam uzecu MX Revolution danas sam probao malo da radim na njemu ima ga kolega :):):)
Savrsen je ali bas samo sto bih ga ja jos malo optimizovao...brzina, custom tasteri i sve ostalo...
Kome isto treba najugodniji mis a ne zali ili ima para preporucio bih mu MX Revolution.

Hvala jos jednom svima i veliki pozdrav

P.S. Daum primio si me opasno :))))

Poz

Daum Re: Hvala na svim odgovorima 05.09.2008. 23:54 #69449

Nista ne brini, mis moze kompletno da se customize-uje. Svako dugme posebno, ukljucujuci i brzinu scrolla, i prag kada se aktivira quickscroll...

:: odlucio sam uzecu MX Revolution danas sam probao malo da radim na njemu ima ga kolega :):):
:: Savrsen je ali bas samo sto bih ga ja jos malo optimizovao...brzina, custom tasteri i sve ostalo..
:: Kome isto treba najugodniji mis a ne zali ili ima para preporucio bih mu MX Revolution
:: Hvala jos jednom svima i veliki pozdrav
:: P.S. Daum primio si me opasno :)))
:: Po
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs