,ali koliko li je prakticno zbog izobilja srpske prashine.
http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15125# ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
krene da se skuplja, dunes malo i teras dalje. Ali ipak ne prevazidjeno je P190+1200 http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81900# Kad sam video ovo cudo sa dva mesta za napajanje odmah sam hteo da menjam moje 182, bolest! ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
Auuu bre, pa ovo je ogromno... Dva napajanja??? Svaka im čast, znaju ljudi znanje.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: krene da se skuplja, dunes malo i teras dalje :: Ali ipak ne prevazidjeno je P190+120 :: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81900 :: Kad sam video ovo cudo sa dva mesta za napajanje odmah sam hteo da menjam moje 182, bolest :: __________________________________________________________________ :: Why should man be protected, what has he done to justify it :: This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have :: ::
Pa bar po mom mišljenju to je i poenta, da se ne ugreje puno jer je otvoreno, sa konstantnim protokom vazduha, tako da možeš vent i na neki minimum da staviš, naravno ukoliko je to omogućeno. Naslućuje li mu se cena? Neke pretpostavke?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: ,ali koliko li je prakticno zbog izobilja srpske prashine ::
A šta li rade Ameri sa njihovom AMERIČKOM prašinom? Zanimljiva ideja, ali gde će da se skuplja prašina pored onolikog ventilatora. Koliki je, kad ubrza, može kućište i da poleti...
kontam da nece biti jeftinije od 120 jevreja. Standardno ce na njega ici Antec TriCool kuleri pa verujem da ce biti veoma tiho. ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
Ameri nemaju prasine :-) Ja sam u zgradi na prvom spratu i prozor mi gleda na veoma prometnu ulicu...opste gusenje...obicno na svaka 3 meseca cistim racunar, jer stvarno ne moze da se izdrzi. Srecom na ovom Antec-u imam filtere pa ih redovno perem sto dosta smanjuje ulazenje prasine. Inace stariji racunar sam nosio kod obliznjeg vulkanizera i pod kompresorom ga ocisti da izgleda ko nov. .-) ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
:: :: ,ali koliko li je prakticno zbog izobilja srpske prashine :: :: :: :: A šta li rade Ameri sa njihovom AMERIČKOM prašinom? :: Zanimljiva ideja, ali gde će da se skuplja prašina pored onolikog ventilatora. Koliki je, kad ubrza, može kućište i da poleti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.