Nikakve brumove, sumove, staticki elektricitet, ikakav napon igde, nisam osetio prilikom pipanja icega(svega) pre 5 minuta.
Napisi ako mislis da treba nesto odredjeno da pipnem.
Jutros sam pod prstima osetio slabu struju dok sam u desnoj ruci drzao kabl od kablovske, onaj kao glavni, a u levoj drugi koji vezuje njega i televizor, jer je prekratak zbog novog rasporeda namestaja itd. sto me i ne cudi, jer nesto mora i da `dovede` signal... a i TV ga prenosi potpuno normalno kada su prikljucci tih kablova na 2-3 cm udaljenosti.
Spliter, razdelnik, kako god, sam platio 150 dinara na pijaci i kablove valjda po 20 dinara/m.
U odnosu na raniji kvalitet TV signala na televizoru, ne bih rekao da ima razlike.
Ako ima nesto nejasno rado cu se potruditi da to i objasnim najbolje sto umem.
Evo i fotografija... razliku nisam primetio izmedju kvaliteta TV signala na monitoru i na televizoru. Na monitoru su, naravno, bolje boje pa slika lepse izgleda.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.