Gde imaju da se uzmu rezervni delovi za Chieftec kucista ? Konkretno mi treba cela prednja maska sa vratima za ono Dragon big tower crno. Sinoc sam ga prenosio pijan sa zurke i bacim ga na rame i ispadne mi na beton! Popizdeo sam! Nikad vise necu da nosim komp negde! Sreca da sve radi ok!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
... vidim odmah da ti ne mogu pomoći.... ali, nešto razbijam glavu, da li je tvoj problem hardverski ili softverski? Mislim, rascopao si case, što bi trebao biti hardverski problem... ali, sve je uzrokovala greška u softveru tvoje glave usled upotrebe alkohola, tako, da je s te strane, softverski problem.... šta je onda? E, bem`ga, valjda će neko pametniji da razluči...
Pa sjebo mi se softver zbog prevelike kolicine virusa u vidu dosadnih musterija! Pa podnosim ja alkohol, al samo pivo pijem , inace bi riknuo. Sta mislis bax2003 dal imaju tu prednju masku za kuciste ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Zovni ih majstore pa pitaj, niŠta te ne košta, možda imaju nekih sa drugim problemima,ali sa čitavom maskom.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pogledaj da li ima u NS u Pin-ovom servisu. Tamo sam nalazio za ATI graficke hladnjake, Chieftec kucista(delove), dodatke i prednje maske. Nije na odmet da nazoves. Tel.021/474-81-88 Srecno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.