ma jel ti kazem...napajanje je vrh vrhova sto se tice performansi, a i cena je sasvim ok s obzirom da bez problema izvlaci 900w, a deklarisano je na 750... evo review ovde http://www.hardwaresecrets.com/article/505 i evo review ovde http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=73 ovo TX650 je takodje vrhunsko sa par konektora manje i par ampera manje, ali to batali odma, nema nigde da se nadje...ja sam jurio 2 meseca da ga kupim i niko nije nabavljao, u medjuvremenu sam spisko pare...i sad se cesem...
Nakon sto mi je crklo staro napajanje jurio sam GA Odin 550W ili Spire Rocketeer 600W,posto ih nisam nasao pokusao sam da nadjem Corsair TX650W,ali ni njega nije bilo tako da je sledece na mojoj listi kvalitetnih napajanja bio Corsair TX750W koji sam i kupio. Vise goriva nego sto mi je potrebno,ali u svakom slucaju od viska glava ne boli...+ ima 5 godina garancije. Jedina zamerka: Ima previse kablova koje nikad neces da koristis,a tesko da prikrijes...Steta sto nije modularno napajanje.
PS. Za mene licno Chieftec nikad nije bio nista vise nego osrednje napajanje i daleko je ispod Sprire,Thermaltake,Antec,Corsair,itd...
U toj radnji u mom gradu (Zajecaru) Corsair TX 750W kosta 8449 dinara. Proslog puta sam ga lose razumeo. Da li je to dobra cena ?
Mada je u svom cenovniku nasao i Chieftec CFT 750W 14C (OEM CWT), koji pripada turbo seriji, za 8081 dinara.
Nekako me ipak vise vuce na Corsair. Da li me opravdano vuce ?
Vec sam i sam sebi postao dosadan u nameri donesem konacnu odluku.
Video sam na sajtu Corsair stranicu psu finder i isprobavao razlicite varijante. Na osnovu toga sam video najsnaznije je Corsair HX 1000W a posle njega je sledi upravo TX 750W.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.