Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Chieftec CFT 600W i 650W ista (razlicita) napajanja !?
STRANA 1 OD 1
Panta019 Chieftec CFT 600W i 650W ista (razlicita) napajanja !? 14.08.2008. 16:46 T11443

status: user
broj poruka: 1583
Zbunjen sam. Merkam da kupim Chieftec CFT 600 ili 650W a da nisam video da postoje po dve verzije od svakog napajanja.

Jedna verzija pripada seriji super power. Ove verzije se zovu CFT-600-14CS i CFT-650-14CS. Za super power seriju sam procitao da je OEM Sirtec i da zbog toga nisu bas najbolja verzija.

http://www.chieftec.com/super-power.html

Druga verzija pripada seriji turbo power. Ove verzije se zovu CFT-600-14C i CFT-650-14C. Za turbo power seriju sam procitao da je OEM CWT i da su to odlicna napajanja, najbolja koja Chieftec proizvodi.

http://www.chieftec.com/tubro-power.html

Raspitao sam se iz koje serije mogu da nabavim napajanje i izgleda da su dosta zastupljena napajanja iz super power serije a da iz turbo power serije ne mogu da nadjem ni jedno niti ih iko prodaje.

Koliko cu biti ostecen na konto kvaliteta napajanja ako uzmem Chieftec CFT napajanje od 600 ili 650W iz super power serije ?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 14.08.2008. 20:11 #66246

broj poruka: 12057

Uporedi njihove output karakteristike i izaberi ovaj po sistemu kako planiraš napajanje da iskoristiš i po tome čime planiraš da opteretiš određene grane.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Saske ... 14.08.2008. 21:06 #66250

broj poruka: 1117
i dolazi bax, uvek spreman da stupi u akciju i da odgovor koji nicemu ne sluzi...
imasa CFT-650-14C napajanje u Webhous-u mislim...bas sam danas svrljao po cenovnicima...mada ja sad ne bih kupovao apsolutno nista osim Corsair-a...al niko nece da ih uvozi...ima samo onih high end od po 100+ jura...svako njihovo napajanje izdrzava opterecenje od bar 20posto preko deklarisane snage i ima extremno dugacke kablove i dovoljan broj konektora...i sto mi se veoma dopada, samo jednu 12v granu...ono deljenje amperaze na grane je cista glupost i stvarno ne vidim zasto su to uvodili kao standard...

Overclocking is the way of life!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs