Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Novo chieftec napajanje i ???
STRANA 1 OD 1
vkozomar Novo chieftec napajanje i ??? 02.12.2005. 08:50 T1128

status: user
broj poruka: 19
Kupio novo napajanje ( Chieftec 420 W ATX 2.0 ) brand new,
i resio da izigravam majstora, ( posto ovi po servisima svasta rade ), upalio racunar i prilikom boot-a pokaze koja je graficka, ucita memoriju krene da ucitava IDE drives i tu stooooji i stoji, pazio sam na elektricitet ?????

PLEASE HELP
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bogovi re 02.12.2005. 10:04 #3209

broj poruka: 15

da si nesto spalio ne bi ti se ukljucio komp, meni lici na to da neki kabal od napajanja zeza na nekom od hdd ili cdova pa nece da ucita dalje.
probaj da iskljucis sve ide uredjaje a da ostavis samo sistemski hdd, i probaj obavezno da menjas kablove od napajanja i ide kablove moza i oni ne valjaju. ako nije to ja bi probao drugo napajanje.

pozdrav

vlajkic ??? 02.12.2005. 10:04 #3210

broj poruka: 609

a jel iscita ide drives pa stane onaj prvi screen?ja sam nesto sjebo kod dizanja sistema pa sad moram da pritisnem f1 kod prvog screena...a proveri da nisi neke kablove sjebo tj nisu dobro legli prilikom cackanja oko napajanja...izvadi svaki ovaj siroki kabl pa ponovo ubaci na hdd i cd ili dvd i floppi

vkozomar Sve je OK 02.12.2005. 10:52 #3212

broj poruka: 19

Zahvaljujuci prijatelju otklonili smo kvar, problem je u LG DVD reader-u, negde u procesu je izgleda zviznuo pa pravio problem, bitno je da je hard ok i da sve Fercera

Hvala
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs