Hvala unapred, moram da menjam napajanje a kad to radim reko da odmah promenim kuciste, ima li neko neki predlog a da se nalazi na domacem trzistu, napajanje do 450 W
:: Hvala unapred, moram da menjam napajanje a kad to radim reko da odmah promenim kuciste, ima li neko neki predlog a da se nalazi na domacem trzistu, napajanje do 450 W :: :: Znaci samo napajanje ili komple :: ::
Uzmi Chieftec kuciste i napajanje... (najbolje da uzmes silent verziju napajanja)
Zavisi koliko para si spreman da izdvojis za kuciste i napajanje. Moj izbor je Coolermaster Centurion 5 kuciste koje kosta oko 65e bez napajanja i LC Power napajanje: LC6550G (black) (550W) (24pin) ~ 65e LC6420G (black) (420W) ~ 57e LC6420 (gold) (420W) ~ 40e
Ako planirash da potroshish do 60e ne preporucujem Codegen (koji je OK) ali je mnogo bolji izbor ASUS npr. TA210 sa ASUS napajanjem od 360W (sa PFCom) za 55-60e .Napajanje u Codegenu je deklarisano na 400W ali sigurno ima manje.Imao sam priliku da vidim (otvoreno) Codegen kucishte i jacine struja su primetno manje nego kod ASUSa a i kvalitet izrade kucishta je na strani ASUSa (pogledaj na ASUSovom sajtu).Ako ti je malo 360W (bilo koja graficka ce raditi) mozesh kupiti ASUSa bez napajanja (oko 30e) i posebno napajanje.LC Power je OK , jeftin je mada je pitanje da li bash ima 550W.Odlican izbor je i ASUS Atlas 450W koji je oko 55e.Chieftec ne preporucujem jer je skup (najjeftinije kucishte je oko 90e sa napajanjem od 350-360W).
Mislis da je dovoljno 360 W, posto u uputstvu za karticu pise da je min za grafiku 350 W, razmisljam o napajanju od 410 ili 420 Chieftec, mada ako nema potrebe za trosenjem, da kupim Chiefteca 360 W pa zavrsim posao, govorim samo o napajanju ?????
Kupi chieftec napajanje od 420 w i bilo koje big chieftec kuciste i bices zadovoljan. A ako zelis neko skupo i perverzno kuciste onda je prava stvar Termaltake III silver ili crno.
Kupio napajanje Chieftec 420 W, medjutim jos nisam probao napajanje ali posle pregleda na webu mislim da sam resio problem, javicu kako funkcionise, zao mi je dam pare za Thermaltake a mislim da zasluzuju svaki dinar ( posto za te pare mogu da promenim konfiguraciju a to mi je uvek isplatljivo )
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.