Imam problem sa misem riknuo je levi klik a to je neki logitech opticki bzvz ali ja sam prevrnuo ceo grad da nadjem A4 TECH X-750 BF MOUSE , da li neko mozda zna ili moze da mi kaze gde da nadjem jer zvao sam neke firme niko nema ???
Reklamirate firme (svoje)? Sitnosopstvenici! Imaju i makarone u Delti, na popustu. Zezam se... tasteri na pacovu su gumeni kontaktni prekidači, obično su isti q na većini uređaja i daju se menjati. Ja sam recimo, zaljubljenik u A4Tech-ov model sa 5 tastera i 2 scroll-a... jer ih ima toliko i zato što mi odgovara oblik za dlan (dobro, pre 5-6 godina to je bilo nešto novo, a sada manje više svi imaju sličan ergonomski oblik).... i pošto imam 2, uspešno menjam te gumice, kod mene se manifestuje krajnje blesavo, taster radi dvoklik na moj jedan pritisak, i, dupe mi pomera kad ga uhvati to loodilo. Mislim, u pasijansu, uvek me syebe i odradi deljenje viška i ja puknem. Krajnje iritirajuće.
Re: e ljudi a sta da vam kazem boljeg misa za ove pare necete naci :)
18.07.2008. 19:17
status: user broj poruka: 7769
Ja sam odavno (2004) koristio A4Tech Office 8K i mogu samo da ga hvalim ali je i on poceo da radi taj dvoklik da igram neku pljucacinu ni po jada ali kad treba nesto u AutoCAD-u da uradim popizdim. Prosle godine sam kupio Trust 7900Z (wireles, laser 800-1600dpi) posle prvobitnog nerviranja sto ne mogu da programiram dodatne dugmice (kao na MX510 ili njegovoj kopiji A4Tech 8K) sam se navikao i mogu odgovorno da tvrdim da je to jedan od najboljih (i jeftinijih) glodara koje sam tamanio u raznim situacijama. Da ne bude zabune bolji je i od legendi MX510 i MX518, trosi manje od A4Tech dve `bakterije` u zavisnosti od kapaciteta traju od 14 - 40 dana (1100-3000mA). Cena mu je bila 2100 dianra.
Ali taj X750 sam danas video za nesto ispod 1000 dinara (doduse neje bezicni) sto je po meni bagatela.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: :: :: Stavio sam ga i toliko je dobar da ne verujem a cena vise nego dobra 20 evra extraa svaka rec hvale za ovog pacova : ::
to za ispod hiljadu dinara si mozda video polovan nov ne mozes da kupis ispod 1600 dinara nigde ,a druga stvar ima ga u samo 2 prodavnice u celom beogradu eventualno 3 !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.