Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Canon Pixma Mp 160 - Pomoc?
STRANA 1 OD 1
pablooo Canon Pixma Mp 160 - Pomoc? 16.07.2008. 15:36 T10967

status: user
broj poruka: 29

Imam Canon Pixma Mp 160 nepunih godinu dana i uglavnom sam ga koristio za skeniranje, manje za stampanje...medjutim doslo je vreme da se kertridzi napune... i cuo sam da ne mogu jer imaju cip inace kertridzi su 40 i 41...zanima me da li mogu da se pune ili da li mogu da stavim kertridze 50 i 51....ima li neko iskustva i da li moze da mi pomogne......unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Pune se 16.07.2008. 17:57 #62843

broj poruka: 4163
bez problema ako nisu stajali mesecima nekorišćeni tj ako nisu zacementirale glave.
gle mail

pablooo A Cip? 16.07.2008. 20:05 #62856

u firmi u kojoj ih pune rekose mi da mogu da se napune ali nece raditi...jer ih zbog cipa komp vidi kao prazne....

darkoman Pune se!!! 16.07.2008. 21:03 #62861

broj poruka: 103
Imam isti stampac imogu da ti kazem da me dobro sluzi.Sto se tice ketridza mogu da se pune stim sto ih kompjuter vidi kao prazne ali mozes da stampas bez problema jedino sto neces moci tano da odredis kad ce ti se isprazniti,ali to mozes da uocis po stampi kad nebude bila kompletna.

Stripy Re: A Cip? 16.07.2008. 21:17 #62862

broj poruka: 4163
se*u ko grlice

:: u firmi u kojoj ih pune rekose mi da mogu da se napune ali nece raditi...jer ih zbog cipa komp vidi kao prazne...
::
::
pablooo kako da ih napunim 19.07.2008. 00:03 #63134

verovatno im je lakse da mi prodaju nove....a ne da mi ih napune....jos kad bi znao sam bi ih napunio.....ipak hvala
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs