Treba mi za ujaka najobicnije kuciste za Pentium 4 (tako on kaze, ne znam ostale komponente), sin mu koristi za internet i verovatno, najobicnije igrice. Dosao je u BG i uzeo bi kuciste dok je tu (znaci u roku od 2-3 dana).
Pitanje: Koje je najkvalitetnije kuciste za P4 (kaze ispod 50 evra, ali sam mu ja pokazao neke cene i on bi isao mnogo nize)?
Jel kuciste treba da ukjlucuje u ispravljac, ili ti treba samo kostur ? Ako je u pitanju samo limarija za 50-tak eura imash simpaticni Thermaltake M5 black. Ako je varijanta sa ispravljacem, a komp se koristi za igre.....za te pere ne mogu da se usudim da ti bilo sta preporucim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Beograd je jako širok pojam a i naš opseg odgovora. Pitanje je šta možeš naći u tom vremenu (ne verujem da sve vreme može da se juri samo za kućištem...) ali, onako na prvu, po izgledu a i po napajanju koje je tu bitnije od same limarije po meni su u tom jeftinom segmentu ostali Codegon Briza kao i neki modeli bivšeg Neo-a a sada mislim da su Blueberry... sve ostalo teško da će neko da ti preporuči jer nije za preporuku, to je samo jeftina kupovina pa, šta ti bude... eto, izbegavaj JNC, ANS, KME jer će ti kmeknu kad ne treba i povedu sa sobom pola konfe, jedino ako ti se baš neko od tih sviđa, da ga pazariš i odmah izbaciš napajanje, a umesto njega staviš bar LC Power.... ali to je onda iznad budžeta, valjda oko 15-20€ koliko koštaju obično ta kućišta sa njesra napajanjima a i ostaje ti trulo napajanje viška koje nit` da baciš nit` imaš srca i obraza da nekom prodaš. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
prepiša me dok sam radio spell-check.... neka, neka, pravićeš ti pravopisne greške, samo trči pred rudu... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ne mozes da promasis. Za te pare (20tak eura) sa pristojnim napajanjem - nema bolje kupovine! Kuciste je vise nego solidno a napajanje je za klasu iznad kung fu chudovishta (recimo da je u rangu Codegen-a ).
Prvo - ja ne lazem nikoga i nikada, dao sam moje zapazanje. Imam linkworld kuciste sa linkworld napajanjem i radi izuzetno pristojno. Na tom napajanju je radila i 2900XT i to bez ikakvih problema. Ovaj tvoj odgovor je delovao bezobrazno, verujem da nisi imao losu nameru i da si se lose izrazio. Jesi ti ikada video ovog Linkworlda koji sam predlozio uzivo ? Ili pricas napamet ? Koliko vidim, covek bi da kupi nesto za klasicnu P4ku, i ne bi da baca pare. A i zasto bi davao za kuciste 50e kada mu ceo komp kosta do 100e, ne vidim nikakvu logiku u tome.
Drugo, taj CM Elite i nije nesto posebno, jedino sto je brend pa da kaze covek da nekako opravdava cenu. Samo napajanje od 420W (ili 350W zavisi koje je u Elitu) nije proslo ni pored 360W a cuje se podosta (kao uostalom i Linkworldovo napajanje). Komp mu nista lepse nece raditi sa CM Elite-om a za 30e (za toliko je Elite skuplji od Linkworlda) moze covek recimo da pazari 1GB Ram-a i komp ce mu raditi malo brze :) Usteda u novcu je znacajna, izgled je pristojan, kvalitet je pristojan, zato sam dao predlog. Na kraju krajeva, ako se coveku ne dopada Linkworld napajanje (ne znam zasto ne bi kada radi pristojno) za 20e moze da kupi LC Power LC420H od 420W koje je takodje fino i izuzetno tiho i opet ce to biti bolja kombinacija nego CM Elite. To je moje misljenje, a informacije su iz prve ruke jer imam linkworld-a a koristio sam Elite.
:: @ XXXL: Nemoj da lažeš čoveka. Linkworld je za klasu iznad ničega. Samo ima `zgodnu` nalepnicu :: :: Kupi ti lepo neko CoolerMaster kućište. Možda nađeš i sa CM napajanjem od ~ 400 W za 50-ak evra :: :: Ako hoće baš jeftino, neka uzme Linkworld kućište, ali bez napajanja.
Stvarno nisam imao lošu nameru, i nisam hteo da te uvredim, ili nešto slično. Samo sam malo opuštenije pisao. Izvinjavam se. Što se tiče LC Power-a tu se mogi složiti s tobom. Pozdrav.
Inace, mogu dobra kucista polovna da se nadju, ponekad naleti tu i tamo na oglasima :) ja sam kupio CM Mystique 631 Black za 40e bez ogrebotine sa 2 12tice preko oglasa :)
:: Stvarno nisam imao lošu nameru, i nisam hteo da te uvredim, ili nešto slično. Samo sam malo opuštenije pisao. Izvinjavam se. Što se tiče LC Power-a tu se mogi složiti s tobom. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.