Da li neko zna da mi kaze da li ovaj stampac moze da se koristi kao fax. Trenutno prima ali da li moze i da salje? Kolega me ubedjuje da moze samo ne zna kako, al ja nesto gledam i ne izgleda mi tako. Kako je podesen da prima neznam. Skinuo sam sa njihovog sajta uputstvo i ukoliko je pravo u njemu nema nigde pomena o tome. Razresite mi dilemu!
`Japanci imaju samo jedan praznik godisnje a i na taj jedan rade`
Reci kolegi da moze da radi i kao GPS navigacioni uredjaj, samo ako se kupi GPS uredjaj za kola i zalepi se na njega. Mozes da menjas mape i tako to...
Imas gomilu programa koje mozes skinuti sa neta za fax pa da ti svaki stampac koji je prikacen na komp prima Fax (moras imati modem, ne ide na ADSL Wlan i ostalo) ali da salje....za to moras imati skener za neki dokumemenat koji ti je na papiru ili ako pravis novi dokument u programu tipa Word, exel i slicno mozes ga i poslati!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.