Naravno i dalje imam problem sa ovim kompletom. Bio sam u mogucnosti da uzmem A4Tech X7 mouse pad ovde u Sapcu, jer u game-s-u nemaju SteelSeries Qck Heavy pad i ne znaju kad ce dobiti. Lepo sam platio ovaj pad doneo kuci i sta?...isti shit. Jednostavno u mass effect-u toliko secka po horisozontalnoj ravni da je neigrivo. Lika i oruzje vidite duplo. Ono sto me sad zanima, jel ide vas Revoultion na sleep mode? Kod mene, sto duze se mis ne dira to je veci lag, odnosno njegovo ukljucenje duze traje. Battery level indicator se upali samo kada se mis iz mirovanja pokrene i onda se ugasi. Jel tako i kod vas? RX300 koji kosta 700din radi bolje od ovog goMneta. Zvao sam firmu od koje sam kupio rekose mi da probam na drugom racunaru. Ajde i to cu sad da probam. Vec sam probao na sveze instaliranom sistemu iste probleme imam (Vista, XP) Uf poprilicno sam pissed off...za 130jevreja ovo mora da radi. Stavljao sam BT mini risiver sa prednje strane kucista, iskljucivao tastaturu nista ne vredi. Dajte jos neke ideje hvala ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Mozda te jednostavno zeza reciever. Smanji razdaljinu na sto manju. Ja sam reciever stavio na produzni USB kabl koji sam dobio uz WiFi adapter i bleji mi pored monitora, znaci oko 30-40cm od misa, za svaki slucaj. Kada ga ostavis na neko kratko vreme, mis se ugasi da bi cuvao bateriju, ali meni nema nikakvog laga kad ga pomerim i reaktiviram: kao da se nije ugasio. Dodatno, mobilni telefon mi je pravio frku sa konekcijom ako ga drzim na stolu blizu recievera... Ako ti ne radi kako treba, bolje ga vrati i uzmi lepo pravu stvar, solo MX Revolution koji nije na bluetooth. Da je toliko dobar bluetooth stavili bi oni solo variijantu na bluetooth. Mozda je jednostavno bluetooth prespora konekcija za ovakav mis...
Sad sam probao stari RX600 Optical Cordless i radi bez laga sa svojim risiverom, ne laguje, niti secka u mass effect-u. uf...`ebo ih mis!!!!!! ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
...ako hoćeš da se igraš?? Svako zna da je za kvalitetno igranje FPS a i drugih igara obavezan žični miš. Jesi li video negde bežični Razer?? Ili neki od Logitech miševa sa G predznakom da su bežični. Jeste Revolution odličan miš, ali nije za igranje...
Ocigledno ne posedujes doticni mis posto je kompletno sposoban za bilo kakvo igranje, bilo brzi FPS ili spora strategija. Imao sam G9 pre njega i nije nista bolji za igre. Jednostavno, taj komplet koji on ima je bluetooth, i to najverovatnije pravi frku... Da nas je poslusao ranije kao sto smo mu preporucili, i uzeo Wave zicani + Revolution posebno, ne bi imao ovih problema...
:: ...ako hoćeš da se igraš?? Svako zna da je za kvalitetno igranje FPS a i drugih igara obavezan žični miš. Jesi li video negde bežični Razer?? Ili neki od Logitech miševa sa G predznakom da su bežični. Jeste Revolution odličan miš, ali nije za igranje.. :: ::
@nastyb - Nista ne fali fps-ovima sa Rev-om. Lag se ne vidi u nisanu, jos ako je prvo lice onda nista ne laguje. Ali mass effect valjda ima preosetljiv ili previse precizan kursor u igri, tako da se lag primecuje. postoji on i sa RX300 i sa RX600 ali je toliko sitan da je zanemarljiv i igrivo je. Naravno ne u nisanu lag, nego lik i oruzje se dupliraju i seckaju dok se po horizontalnoj ravni rotiraju. Ja ne igram toliko igre pa da mi je sad neophodan neki tamo gaming mouse...koji je obicno cist marketingski potez i ostala preseravanja. Ovaj Rev je odlican mis samo eto sa BT-om ima problema. @Daum - Nije stvar u tome...ja sam prvenstveno hteo Flat tastaturu i mis cordless...pa sam odustao pa odlucio se samo za cordless. A sad cu verovatno uzeti Wave i solo Rev. Jbg...ne vidim razlog zasto bi mis radio vezom radio bolje od bluetooth-a. Al sta cemo...cudni su putevi Njegovi :) ___________________________________________________________________ Entombed in human body...
:: :: Logitech G7 je bežični miš :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... ::
Ih, Bax, al si cepidlaka Nisam ni napisao, a ni pomislio da je revolution LOŠ miš, naprotiv, vrh je i vredi svake pare, ali opet moram da ponovim da nije za igranje. Prvi razlog za to je što svaka firma koja proizvodi miševe za svoje igračke verzije OBAVEZNO koristi žičnu vezu (svi Razer miševi, Microsoft Habu, Logitech serija G (IZUZEV G7), Genius...hm...zar ostale vredi pominjati?). Drugi razlog je povezivanje i drajveri. BILO KOJI žični miš da staviš radiće BEZ IKAKVIH PROBLEMA I BEZ IKAKVIH DRAJVERA u Windows-u. Za bežične je u 99% posto potreban drajver i to dovodi do problema (NE UVEK I NE KOD SVAKOG!!!). Ja sam imao Microsoft-ov 5000 wireless i strašno sam se nervirao (sedim na oko 2 metra od monitora i mašine) i često se dešavalo da gubi kontakt, te sam ga dao burazeru, kupio Logitech RX1000 i produžni USB i sve ide kao podmazano. Jedino me nervira što je poprilično uzan, pa mi ne leži baš najbolje u ruci. A šta je to lag?? Sarkazam...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.