Kupio bih kuciste(bez napajanja), koje ne treba ni da je lepo ni da je fensi sve sto trazim od njega je da ima front usbx2 ,front audio za mic i slusalice.
U njega treba da stane sledeca konfiguracija: -msi k9n neo v3 -amd athlon 3500+,box cooler -gainward 7300gt(glh) -1gb x2 geil black dragon 800mhz -wd caviar 250aaks -pioneer 215d -thermaltake tr2-470w
Treba mi savet koje kuciste bi bilo dovoljno dobro ali za sto manje para da sve ovo stane u njega i da se pri radu ne greje.Kasnije bih kupio i neki bolji kuler aku bas bude bilo potrebe.Napominjem da mi nije bitan izgled kucista nego funkcionalnost i da je sto jeftinije.
Kupi bilo koje thermaltake SOPRANO to je lepo i dobro kuciste,imas puno pitanja i odgovora na forumu u vezi sa kucistima!!! PRONADJI NA PRETRAZIVACU FORUMA
Briza nije losa samo oni plokovi sto vire gore i dole i predstavljaju nogare ne izgledaju nesto, ali sto se tice ovazdusenja skoro da nema boljeg od njega posto je na sve strane rupicasto ko svajcarski sir, i nemoj da te to plasi zbog prasine jer ima i plasticne filtre kao klima uredjaj jednom mesecno ih skines pod tus osusis i vratis nazad. Ono je sa napajanjem od 400W negdeoko 3700 dinara koliko kosta i da li moze da se kupi bez napajanja ne znam.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Pogledao sam taj thermaltake mambo ali malo mi prevazilazi budzet jer je 45 evra,jel zna neko kakva su kucista asus TA 861 i Codegen Briza 6099 :: ::
ma estetika mi nije bitna a i nasao sam ga bez napajanja i uklapa mi se u budzet,hvala na informaciji jer me je ta njegova rupicast malo brinula zbog prasine,pozz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.