Ortak je kupio Transcend Tsonic 630, ali on moze da se puni samo preko usb, a on ide u Makedoniju pa tamo nece imati gde da ga puni, pa mu je potreban ovaj adapter.
To je AC to USB... Imas to gde hoces... Npr u L*st-u na Slaviji (samo pazi da se ne pobijes s prodavcima posto su neki vecimali probleme), a moguce je i da ima i u megamarketima i u radnjama za mobilne telefone...
:: Hvala na savetu, ali vec sam nasao u nekoj prodavnici kod Liona, btw bio sam u L*stu na Slaviji i nisu imali vise :: :: A sto bi se tukao sa prodavcima, kakve su to probleme imali ostali :: :: ::
Aj brate reci i meni gde si to kupio i koliko kosta, bas mi extra treba a nisam ni znao da postoji
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.