Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
MX 5500 Revolution - po preporuci dragih mi forumasa
STRANA 1 OD 1
Erestun MX 5500 Revolution - po preporuci dragih mi forumasa 07.07.2008. 00:50 T10839

status: user
broj poruka: 1797
Uzeo sam ovaj komplet i, naravno, veoma sam zadovoljan kvalitetom. Tastatura je nesto manja nego uobicajeno, ali to je sve navika. LCD ekran ne sluzi prosto receno nicemu. Sminka...itd. Mis je perverzija, odusevio sam se njegovoj ergonomiji, jednostavno nema nikakvog navikavanja, leze savrseno. Steta sto nema u kombinaciji, Wave Cordless + Rev.
Takodje kolicina opcija u SetPoint-u je me je pozitivno iznenadila.
Interesuje me, koju podlogu za ovaj mis preporucujete, vi koji imate ovaj mis naravno, Daum, SkyFire itd., i da li je uopste potrebna. Ono sto sam primetio je da postoji sitan lag posle mirovanja misa i blago seckanje u horizontalnom pomeranju, u odnosu na RX300 npr. Probao na staroj (kvalitetnoj) podlozi i na stolu u oba slucaja razlike u laseru i optici do sada nisam primetio. Mass Effect neverovatno secka u horizontalnoj ravni dok je oruzje u rukama...toliko da se glava i oruzje dupliraju (donji deo lika neracunam on je pod blurom pa se to i ne vidi). Da li je neko imao ovakav problem. Sve radi savrseno sa RX300. Ostale igre sto sam probao su FPS-evi i RTS-evi i tu nema nikakvih zamerki.
Dalje, zanima me ako neko od vas, ponosnih korisnika, moze da stavi svoja setovanja misa, cisto radi uporedjivanja i sto boljeg krajnjeg setovanja.
E pa hvala unapred. :)
PS ako se setim jos necega....ce da metnem, b`e!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: MX 5500 Revolution - po preporuci dragih mi forumasa 07.07.2008. 02:23 #61827

broj poruka: 18472
Interesuje me jedna stvar...Gde je tj. da li je implementiran prenosnik za komunikaciju izmedju kompa i misa u tastaturu ili je kao i na single package varijanti na USB micro-receiver?Ako je signal vezan izmedju tastature i misa vrlo lako moze da dodje do zabune i tih lagova...Ja apsolutno nisam imao problema ama nigde..Jedino na sta moras da obratis paznju jeste podloga...Ja vec dugo koristim digitex podlogu ali je malo `grublja` i trosi mis...Odlucio bi se za neku Razer jer su stvarno extra bez mane!!!

update...Sad sam video...Ipak je na bluetooth vezu!

Intel KICK-ASS,ATI Is The Law - (May the force be with you) - Red is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Uzeo sam ovaj komplet i, naravno, veoma sam zadovoljan kvalitetom. Tastatura je nesto manja nego uobicajeno, ali to je sve navika. LCD ekran ne sluzi prosto receno nicemu. Sminka...itd. Mis je perverzija, odusevio sam se njegovoj ergonomiji, jednostavno nema nikakvog navikavanja, leze savrseno. Steta sto nema u kombinaciji, Wave Cordless + Rev
:: Takodje kolicina opcija u SetPoint-u je me je pozitivno iznenadila
:: Interesuje me, koju podlogu za ovaj mis preporucujete, vi koji imate ovaj mis naravno, Daum, SkyFire itd., i da li je uopste potrebna. Ono sto sam primetio je da postoji sitan lag posle mirovanja misa i blago seckanje u horizontalnom pomeranju, u odnosu na RX300 npr. Probao na staroj (kvalitetnoj) podlozi i na stolu u oba slucaja razlike u laseru i optici do sada nisam primetio. Mass Effect neverovatno secka u horizontalnoj ravni dok je oruzje u rukama...toliko da se glava i oruzje dupliraju (donji deo lika neracunam on je pod blurom pa se to i ne vidi). Da li je neko imao ovakav problem. Sve radi savrseno sa RX300. Ostale igre sto sam probao su FPS-evi i RTS-evi i tu nema nikakvih zamerki
:: Dalje, zanima me ako neko od vas, ponosnih korisnika, moze da stavi svoja setovanja misa, cisto radi uporedjivanja i sto boljeg krajnjeg setovanja
:: E pa hvala unapred. :
:: PS ako se setim jos necega....ce da metnem, b`e
:: __________________________________________________________________
:: It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster,
:: that has grown and spawned a darkness,
:: a darkness we can not tolerate.
Daum ... 07.07.2008. 03:10 #61829

broj poruka: 12794
Mene je ranije zajebavala konekcija, ali to je zato sto je USB reciever bio oko metar daleko od misa, mada opet to su bile sitnice, svakih 30-40 sekundi secne jednom na kratko.
Ja koristim SteelSeries QCK Heavy podlogu, tako da ako imas mesta na stolu TOPLO je preporucujem jer je odlicna textura za kretanje misa i sama podloga je jaako debela, tako da mi se ruka donekle odmara na njoj jer je od neke pene...
Nisam siguran koju konekciju koristi MX Revolution ali mislim da nije bluetooth...

http://www.steelseries.com/int/products/surfaces/qck/pictures

SkyFire Re: ... 07.07.2008. 03:31 #61831

broj poruka: 18472
Nije kod Single varijante kod nas ali kod njega u kompletu jeste!!!

Intel KICK-ASS,ATI Is The Law - (May the force be with you) - Red is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Mene je ranije zajebavala konekcija, ali to je zato sto je USB reciever bio oko metar daleko od misa, mada opet to su bile sitnice, svakih 30-40 sekundi secne jednom na kratko.
:: Ja koristim SteelSeries QCK Heavy podlogu, tako da ako imas mesta na stolu TOPLO je preporucujem jer je odlicna textura za kretanje misa i sama podloga je jaako debela, tako da mi se ruka donekle odmara na njoj jer je od neke pene..
:: Nisam siguran koju konekciju koristi MX Revolution ali mislim da nije bluetooth..
::
:: http://www.steelseries.com/int/products/surfaces/qck/picture
Daum Re: Re: ... 07.07.2008. 06:03 #61832

I mislio sam na single varijantu...
Verovatno i zato malo zajebava...

:: Nije kod Single varijante kod nas ali kod njega u kompletu jeste!!
Erestun re: 07.07.2008. 08:41 #61835

Jeste Bluetooth i jeste micro reciever. Prikacen je pozadi na kucistu na usb port. Nema ni metar razdaljine tako da to ne bi trebalo da pravi problem. Primetio sam da mu ne odgovara ni ova moja podloga, ni astal :)... Lag posle mirovanja definitvno postoji, ali ajd da kazemo da je toliko sitan da je u neku ruku i zanemarljiv. Ah da, na podlozi je veci lag nego na stolu ali opet postoji, tako da je moguce da je do pad-a.
Gde da nadjem ove podloge kod nas? Trebali ste i to napisati ili barem na mail :)
Hvala obojici

*edit*
Ok, nasao sam u jednoj firmi, 29 jevreja...jel to razumno...pa i nije bas za pad...al ajd...

Erestun a sta mislite o... 07.07.2008. 10:31 #61844

A4 Tech X7 pad-u?
ima ga u doticnoj firmi za 600 kinte.

Daum ... 07.07.2008. 15:46 #61859

Imas sav Razer asortiman i SteelSeries podloge u Game-S:
Imaju dve radnje, jedna je u Delta City-u...

http://www.game-s.co.yu/

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs