Interesuje me nesto kod kucista, kada prodavac navodi neke podatke o kucistu i kaze za napajanje 350W da li to znaci da vec poseduje 350w ili podrzava 350w. Hvala
Pa naravno da vec poseduje napajanje od 350W ako se navodi da ima. U svako kuciste moze da stane napajanje od 200W i 600W(ako je neko non KUNg-Fu). Jedino nase firme tako zaje*u ljude, napisu da kuciste ima napajanje od 400W kosta 20 evra,dodjes kaze ti neka glupa Dr.Olja kako je kuciste 20 evra bez napajanjai onda moras da se izivis na njoj,a njoj lose!
I jos me nesto interesuje. Posto prebacujem staru plocu u novo kuciste da li cu imati problema sa USB-om posto je ovde sa prednje strane. Motherboard mi je Gigabyte GA-8IE533 USB 2.0.
Ja sam pre mesec dana kupio isto kuciste, samo bez napajanja, i ekstra sam zadovoljan. Sto se tice USB-a, uz doticno kuciste dolaze svi kablovi za povezivanje front-panel prikjlucaka na plocu, tako da si skroz namiren. Ja bih ti jos samo preporucio da pogledas to isto kuciste i u crnoj boji, MNOGO dobro izgleda.
Definitivno Best Buy kucishte.Napajanje je ASUS 360W PFC, i na +12V daje za 1A jacu struju od (kod nas) toliko popularnog Chiefteca 360W.Ja ga imam nekoliko meseci i hiper sam zadovoljan.Inace , garancija zavisi od firme, negde je 0 dana (!?) a negde 1 god.TA250 je identicne konstrukcije kao TA210 samo je prednja maska drugacija pa je i cena ista.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.