trazim da nadjem u prodaji bezuspesno ovaj chipset fun pa molim dobronamernima da mi daju sugestiju kojim distributerima da se javim ili koji model isto bi mogao da koristim kao zamenu ?hvala unapred...
Da ne otvaram novu temu mene interesuje da li mogu neki od ovih kulera da upotrebim za moj chipset na Nforce550,plocha je MSI K9N Neo-f(chipset se uzasno greje) ili mi preporuchite neki drugi.Poz i hvala.
Da bi saznao da li može ili ne, proveri i izmeri na tvojoj ploči koja je radaljina između kukica kojima se kači kuler na ploču, pa sam tim informacijama lepa na http://www.titan-cd.com/eng/vga.htm i proveri njihove karakteristike. Jasno k` dan. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.