Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Profesionalni stampac i skener za preporuku??????
STRANA 1 OD 1
banee011 Profesionalni stampac i skener za preporuku?????? 12.06.2008. 23:35 T10390

status: user
broj poruka: 124
Treba mi profesionali skener i stampac (a3 formata)....za kolko tolko normalne pare...oko 500-600e za obe komponente imam budzet....ako ima neko neku preporuku nek ostavi..hvala pozzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Laser, Color laser, Ink-jet...? 13.06.2008. 00:43 #58571

broj poruka: 9420

banee011 omg 13.06.2008. 01:09 #58578

broj poruka: 124

Pa cim je profesionali podraumeva se color laser!!
VMARC Re: omg 13.06.2008. 01:43 #58585

broj poruka: 9420
Ma nemoj, a HP LJ P2015, Ricoh AP410, Epson EPL6200L, Kyocera FS9120DN ...? Svi profi i svi B/W i svi se uklapaju u tvoj cenovni rang...

Pre bih rekao da neces naci profesionalni CL koji bi ti se uklopio u cenovni rang do 500evra.

No ajmo:

HP LJ 2430 T
HP CLJ 3600 (koji bas i nije profi al ajde, jos nismo dokucili sta je to profi...)
i lepotan CLJ 3000DN koji malo vise od duplo probija zadati cenovni rang, ali je 100% profi.

Skener... Hmmm tu bi se uklopio sa nekim Mustekom, ali nisam bas siguran koliko su profi... Kodak iQsmart 3 bi ti bio OK, ali mislim da nasi uvoznici nisu ni culi da Kodak pravi skenere :)) Po mojim cenovnicima ne mogu nista zanimljivije da nadjem... Nadam se da ce neko izaci sa konkretnijim predlogom. a ti ne budi lenj, pa samo malo preciziraj kakve su ti potrebe, jer ako zaista trazis profi opremu, malo je to para, bato... Mislim na 500-600 za obe komponente a 500-600 po komponenti je malo ozbiljnija stvar...

::
:: Pa cim je profesionali podraumeva se color laser!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs