Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brzo Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim>
:: :: :: Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brz :: Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim :: :: SAMO SAMSUNG SH-S203B
raznih (bes)korisnih review-a ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Imam Samsung vec duze vreme...Imam njega i Sony -NEC...Kad sam razmisljao sta da uzmem jedno 7 dana sam saltao po netu,citao review-e,testove i sl.. i odlucio se da usmem Samsung.Nisam se prevario,evo sluzi me i dalje vise od 1 god i mnooooogo je dobar,sta dobar,extra je...Jebes Plextor kad nece da procita disk!Na ovaj potez se nebi ni odlucio ali u kucistu mi ide kablovi prave malo guzvu i zelim da optiku zamenim sa Sata!Eto za jedan sam se odlucio sad ne zanm koji drugi da uzmem da imam opet dva Rezaca!Mozda nekI LiteOn?
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: :: Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brz :: Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim :: :: SAMO SAMSUNG SH-S203B
Uzmi Cooler Master Round IDE kablove, pa ti nece praviti guzvu. Ja imam 2 komada od 90 cm i sasvim lepo se pakuju sa strane da ne smetaju.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Imam Samsung vec duze vreme...Imam njega i Sony -NEC...Kad sam razmisljao sta da uzmem jedno 7 dana sam saltao po netu,citao review-e,testove i sl.. i odlucio se da usmem Samsung.Nisam se prevario,evo sluzi me i dalje vise od 1 god i mnooooogo je dobar,sta dobar,extra je...Jebes Plextor kad nece da procita disk!Na ovaj potez se nebi ni odlucio ali u kucistu mi ide kablovi prave malo guzvu i zelim da optiku zamenim sa Sata!Eto za jedan sam se odlucio sad ne zanm koji drugi da uzmem da imam opet dva Rezaca!Mozda nekI LiteOn :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brz :: :: Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim :: :: :: :: SAMO SAMSUNG SH-S203B
:: Uzmi Cooler Master Round IDE kablove, pa ti nece praviti guzvu. Ja imam 2 komada od 90 cm i sasvim lepo se pakuju sa strane da ne smetaju :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Imam Samsung vec duze vreme...Imam njega i Sony -NEC...Kad sam razmisljao sta da uzmem jedno 7 dana sam saltao po netu,citao review-e,testove i sl.. i odlucio se da usmem Samsung.Nisam se prevario,evo sluzi me i dalje vise od 1 god i mnooooogo je dobar,sta dobar,extra je...Jebes Plextor kad nece da procita disk!Na ovaj potez se nebi ni odlucio ali u kucistu mi ide kablovi prave malo guzvu i zelim da optiku zamenim sa Sata!Eto za jedan sam se odlucio sad ne zanm koji drugi da uzmem da imam opet dva Rezaca!Mozda nekI LiteOn :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brz :: :: :: Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim :: :: :: :: :: :: SAMO SAMSUNG SH-S203B
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.