Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Samsung SH-S203B vs Samsung SH-S203D
STRANA 1 OD 1
SkyFire Samsung SH-S203B vs Samsung SH-S203D 12.06.2008. 20:58 T10387

status: user
broj poruka: 18472
U cemu je razlika?Jel zato sto je ovaj D Tray a B u Full pakovanju sa ostalim Dzidzabidzama?

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pufi re 12.06.2008. 21:56 #58554

broj poruka: 2196

Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brzo
Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim>

SAMO SAMSUNG SH-S203B
MaliAbner Re: re 13.06.2008. 09:15 #58616

broj poruka: 7769
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=10382&forid=11&katid=2

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

::
:: Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brz
:: Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim
:: SAMO SAMSUNG SH-S203B
Erestun www 13.06.2008. 11:05 #58628

broj poruka: 1797
cdfreaks.com

raznih (bes)korisnih review-a

SkyFire Re: re 13.06.2008. 12:04 #58635

Imam Samsung vec duze vreme...Imam njega i Sony -NEC...Kad sam razmisljao sta da uzmem jedno 7 dana sam saltao po netu,citao review-e,testove i sl.. i odlucio se da usmem Samsung.Nisam se prevario,evo sluzi me i dalje vise od 1 god i mnooooogo je dobar,sta dobar,extra je...Jebes Plextor kad nece da procita disk!Na ovaj potez se nebi ni odlucio ali u kucistu mi ide kablovi prave malo guzvu i zelim da optiku zamenim sa Sata!Eto za jedan sam se odlucio sad ne zanm koji drugi da uzmem da imam opet dva Rezaca!Mozda nekI LiteOn?

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brz
:: Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim
:: SAMO SAMSUNG SH-S203B
rasha44 Re: Re: re 13.06.2008. 16:28 #58660

broj poruka: 1492
Uzmi Cooler Master Round IDE kablove, pa ti nece praviti guzvu. Ja imam 2 komada od 90 cm i sasvim lepo se pakuju sa strane da ne smetaju.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Imam Samsung vec duze vreme...Imam njega i Sony -NEC...Kad sam razmisljao sta da uzmem jedno 7 dana sam saltao po netu,citao review-e,testove i sl.. i odlucio se da usmem Samsung.Nisam se prevario,evo sluzi me i dalje vise od 1 god i mnooooogo je dobar,sta dobar,extra je...Jebes Plextor kad nece da procita disk!Na ovaj potez se nebi ni odlucio ali u kucistu mi ide kablovi prave malo guzvu i zelim da optiku zamenim sa Sata!Eto za jedan sam se odlucio sad ne zanm koji drugi da uzmem da imam opet dva Rezaca!Mozda nekI LiteOn
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: ::
:: :: Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brz
:: :: Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim
:: :: SAMO SAMSUNG SH-S203B
SkyFire Re: Re: Re: re 13.06.2008. 19:58 #58686

Cooler Master i imam jos ove sto svetle u mraku

@PCBeast@

:: Uzmi Cooler Master Round IDE kablove, pa ti nece praviti guzvu. Ja imam 2 komada od 90 cm i sasvim lepo se pakuju sa strane da ne smetaju
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: :: Imam Samsung vec duze vreme...Imam njega i Sony -NEC...Kad sam razmisljao sta da uzmem jedno 7 dana sam saltao po netu,citao review-e,testove i sl.. i odlucio se da usmem Samsung.Nisam se prevario,evo sluzi me i dalje vise od 1 god i mnooooogo je dobar,sta dobar,extra je...Jebes Plextor kad nece da procita disk!Na ovaj potez se nebi ni odlucio ali u kucistu mi ide kablovi prave malo guzvu i zelim da optiku zamenim sa Sata!Eto za jedan sam se odlucio sad ne zanm koji drugi da uzmem da imam opet dva Rezaca!Mozda nekI LiteOn
:: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: :: @PCBeast@
:: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: ::
:: :: :: Isto je to,nema razlike ja sam danas kupio SH-S203B I STRASAN JE REZAC neces pogresiti ako ga kupis,brzo reze (moze i na dvd 12X) i cd-ove cita extra brz
:: :: :: Zaboravi na ova sranja kao sto su lite-on i ovi NEC-ovi nego svako ko kupuje neka kupi ovaj rezac jer za 1699 dinara u WINWIN SHOP i to se dobije 2godine garancija,ni u jednoj radnji se ne dobije garancija 2 godine na opticki uredaj,svi moji drugovi su prezadovoljni sa njim
:: :: :: SAMO SAMSUNG SH-S203B
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs