Poz svima posto se firma zatvorila ne znam kako bi mogao da reklamiram stvar koju sam kupio kod njih? Posto je jos uvek pod garancijom a vredna je stvar radi se o sumi od 300 €
Pogledaj na garantnom listu dali se pominje distributer logitech-a za srbiju pa njih kontaktiraj.
:: :: Poz svima posto se firma zatvorila ne znam kako bi mogao da reklamiram stvar koju sam kupio kod njih? :: Posto je jos uvek pod garancijom a vredna je stvar radi se o sumi od 300 :: :: Hvala unapred ::
Koliko znam, Computer Land radi distribuciju za Logitech, ali teško da će ti oni pomoći. Eurolink još uvek nije zatvoren, već je samo u blokadi, ... tek sledi stečaj i sve ostalo.
Raspitaj se negde u inspekciji šta u ovom sčučaju činiti?
Kao sto rece Zeljko. Inspekcija ti je u ul 27. Marta (sad se nekako drugacije zove) na uglu sa Starine Novaka, preko puta Postanske stedionice. Tamo ces saznati sve sta mozes i kojim putem. Srecno.
_________________________________________________________________ polupismenim i tehnicki nepismenim osobama treba zakonom zabraniti kupovinu racunara i uvesti obavezan kurs, kao za voznju, a za reklamacije treba propisati potvrdu o testu inteligencije
Uglavnom, ako se zatvori firma u kojoj si kupio neku komponentu koja bi trebala da se reklamira usled kvara, uvoznik je duzan da ti izvrsi zamenu ili servisira. Za Logitech zovni Computer Land, a mozes i da odes u onu piradimu na sajmu ako ti je lakse :)
Imam ja na garantnom listu njihov servis u kralja aleksandra, neki broj
12.06.2008. 15:53
status: user broj poruka: 268
Pa ako se nesnadjes mozda njih da nazoves? Znate li da traje akcija 40% nize cene, logitech proizvoda, ja sam npr kupio Z5500 za 270e, a bio oko 400. Sad ovaj G25 kosta 120e!
Re: Imam ja na garantnom listu njihov servis u kralja aleksandra, neki broj
12.06.2008. 15:55
status: user broj poruka: 1454
`De je bre ta akcija??? Govori odma`!!!
:: Pa ako se nesnadjes mozda njih da nazoves :: Znate li da traje akcija 40% nize cene, logitech proizvoda, ja sam npr kupio Z5500 za 270e, a bio oko 400. Sad ovaj G25 kosta 120e :: :: ::
Re: Imam ja na garantnom listu njihov servis u kralja aleksandra, neki broj
12.06.2008. 16:22
status: user broj poruka: 3529
Akicja!? Hm! Pricaj covece, gde ima po tim cenama!?
:: Pa ako se nesnadjes mozda njih da nazoves :: Znate li da traje akcija 40% nize cene, logitech proizvoda, ja sam npr kupio Z5500 za 270e, a bio oko 400. Sad ovaj G25 kosta 120e :: :: ::
Meni stvarno nije jasno kako je eurolink otisao u dug,bas su bili extra firma.Sta mislite oce li se nekako izvuci iz toga da ne odu u stecaj.ja sam kod njih kupio celu konfiguraciju pa ako se nedaj boze nesto bude pokvarilo bice malo gusto.Jer oni samo prodaju robu ili su i distributeri nekog proizvoda../
Shto se tiche Logitech-a Logitech G25 Ovo mi je drugi koji mi se sjebo, znachi problem je u Menjacu, znachi normalno ga koristim pazljivo sve i posle odredjenog vremena pochne da baguje mesha brzine , npr. kod prvog modela imao sam problem nije hteo u rikverc da ubaci, mislim fizicki ubaci a u driveru i u game nigde ne pokazuje Reverse vec kao 6 brzinu a mesec dana je radio sve kako treba! `nije bio problem u driveru windowsu i sl` vec u samom menjacu! neshto se u ploci zeznulo, i uzeo sam nov drugi poredu G25 I koristim ga vec skoro 8 meseci i odjednom vozim vozim idem u 4 brzini i odjednom mi sam ubaci u rikverc, ja ga izbacim iz brzine vratim u 4 brzinu vozim tako i opet sam stavi u rikverc posle izadjem u windows u control panel game , menjac vidim i tamo zeza isto i tako par puta pokusavam i odjednom poceo da brka sve brzine u bilo koji stepen prenosa da ubacim pokazuje 3 i 4 brzina, posle mi je 1 i 2 , i tako mulja samo kenja.. baguje se! formatirao sam sve opet novo i vista i xp isto sve!! citao sam u logitech sajtu po forumima dosta ima gresaka u H shifteru! usled normlanog koriscenja posle odredjenog vremena pocne da baguje i jos na nesto da obratis paznju zandarm kad kupis volan i okrenes ga na levu i na desnu stranu treba da ima potpuno isti zvuk tako neki modeli imaju gresku pa je npr. bucniji je na levo kad motas volan a na desno tishi i tako to.. ma bruka ne znam stvarno Volan je perverzija i kvalitet izrade al eto ima tih bagova koji mogu da sjebu sve.. :(
I da ga odnesem tamo videce da je vec menjan znachi ovo bi bio 3 model koji menjam i pitali bi me sta radis ti s tim volanom i menjacem? al bas sam picajzla po tom pitanju sve pazim cuvam polako sve nezan sam prema hardware sve gamerski :) i menjac lagano ubacujem u brzinu nista ne cimam ne vucem i sl. s obzirom sto po ceo dan i celu noc vozim tj. driftujem u LFS! pa je mozda to uzrok :) MA BRUKA UBICU SE BEZ G25 Mislim mogu da ga stavim da vozim u sekvencionalni mod al to je bulja! hocu H i clutch sve da bude maximum real! :) imate ovde video jedan snimao sam preko fraps-a LFS zbog brzeg uploada sam smanjio kvalitet snimka.. poz i hvala svima na savetu!
:: Tu sam, otvorio sam novu temu pa ko je planirao logitech zvuznike nek kupi dok nisu poskupeli 50% :: :: :: Pa očigledno da nećemo, pošto stefanon-a nema.. :: :: :: :: :: :: :: Pa brzo reci gde je akcija !!!! ( Vec vidim da cemo se svi tamo upoznati )
Mislio sam na G51 koji je oko 120e, nisam cuo za G25, uglavnom cene za logitech su kod svih dilera 40% nize, znam jer sam pre par dana Z-5500 platio nesto preko 260e.
:: Mislio sam na G51 koji je oko 120e, nisam cuo za G25, uglavnom cene za logitech su kod svih dilera 40% nize, znam jer sam pre par dana Z-5500 platio nesto preko 260e.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.