Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
koji stampac???
STRANA 1 OD 1
profilic koji stampac??? 04.11.2005. 00:02 T1037

status: user
broj poruka: 41
Treba mi stampac relativno hitno, zbog diplomskog.Nisam nesto sjajan sa kintom pa jedino dolazi u obzir neki inkjet. Ja se dvoumim ili za HP 3920 ili EPSON C46 (eventualno C66). Je li zna neko sta je bolje (uzimajuci u obzir dalje i probleme punjenja kertridza...). Ono jeste da je uvek bilo koliko para toliko muzike ali meni ne treba da se bavim stampanjem u komercijalne svrhe vec da odstampan diplomski i ovako za kucnu upotrebu. Imao sam Lexmark (Z615) i nesto je riknuo pa nece da stampa u boji tako da od njega odustajem odmah.
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
chile paaa evo ti odgovora za stampac 05.11.2005. 14:27 #2826

broj poruka: 2
paaa ako je za samo 1 diplomski odnesi ga bilo gde da ti odstampaju (stamparija, prijatelj) i nece ti skupo naplatiti. :)

a ako hoces da kupis stampac ja ti preporucujem HP.

pozdrav

Pisko HP 06.11.2005. 20:46 #2839

broj poruka: 6645

Koliko je vreme poluraspada Majkla Džeksona?

Uzmi taj HP, u proseku se ipak ludački dobro dopunjavaju. Iskreno, ja celo vreme maltretiram i dopunjavam samo HP, tako da sa ostalim nemam iskustva. Znam da neki forsiraju Canon i Epson ali ne za tekst.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs