Od ta tri kićišta, kao što i Bax reče, uzmi Centuriona, a ako možeš da dodaš malo više ja bih ti preporučio Chieftec GX-01BW-OP gamer edition (u Imtelu košta oko 6000).
Od ta tri kićišta, kao što i Bax reče, uzmi Centuriona, a ako možeš da dodaš malo više ja bih ti preporučio Chieftec GX-01BW-OP gamer edition (u Imtelu košta oko 6000).
Imam C5 i nemam zamerke sem na stravicno skupljanje prasine na prednjoj maski, ali mozda je to zato sto mi je kuciste dosta nisko, a ona vremenom zna da se natalozi i na HDD posto taj prednji cincilator duva bas u njih. Mislim to je dobro sto ih hladi ali me ta prasina napred nervira no bolje spolja nego unutra, buduci da iza rupica stoji sundjer te ona ne ulazi toliko unutra. Kuciste je bez napajanja. Degen je sa napajanjem, ista prica sa prasinom. A ono trece je klasican plastikanac, i bezi od njega.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Ljudi nameravam da kupim kuciste ali se dvoumim izmedu njih par :: Budet 55 eura ja bi hteo sa nekim ventilatorima ako su jos u boji :: :: Cooler Master Centurion 5 55 e :: Codegen 6099 Briza 45 e :: Thermaltake Mambo 40 e :: :: Koje ::
Uzmi druze bilo koje Cooler Master kućište i bićeš prezadovoljan. Ako ti nije preskupo uzmi Stacker 832, najbolje kućište u universumu... Ali svakako izbegavaj Thermaltake kućišta koja su jedino dobra na slikama. uživo ne vrede ni 5 para...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.