Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
CANON PIXMA IP1800
STRANA 1 OD 1
MilivojeS CANON PIXMA IP1800 06.06.2008. 21:57 T10257

status: user
broj poruka: 439

Ваља ли овај штампач? Штампам повремено, најчешће текст, битно ми је да кертриџи могу да се пуне више пута и лако. Шта кажете?

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 06.06.2008. 22:12 #57694

broj poruka: 1673
Dok sam bio zainteresovan za Canon-e, prvenstveno seriju 4xxx zbog stampe na CD/DVD medijima, procitao sam gomilu testova i opisa i svi se slazu u jednom: stampa odlicno dok radi ali se ketridzi mnogo lako zapuse, da su mnogo osetljivi na kvalitet mastila i da se Epson R serija pokazala kao daleko bolji izbor pogotovo ako se instalira CIS.

hocukuci ... 07.06.2008. 00:17 #57706

broj poruka: 296
Sad, nisam neki strucnjak, ali Ink-jet stampaci nisu ostavili neki utisak na mene, posebno ako ih koristis povremeno i za stampu teksta. Ne znam koliko je to povremeno kod tebe, ali ako ga nekoliko nedelja ne budes koristio, mozda ce ti se desiti kao na mom lexmark-u da se toner zapece itd itd. Od kada sam kupio Canon LBP-2900 stampam kad hocu i koliko hocu i do sada nisam imao ni jedan jedini problem. Jeste da je skuplji od ovog tvog, ali barem meni se isplatio do poslednje pare.
Pozd.

obradmi Ja sa HP Deskjet D2360 nikad problem 07.06.2008. 00:37 #57712

broj poruka: 7720
Znam da su prvi Ink Jet stampaci imali probleme ono kad zapekne mastilo.Ja ono ne stampam puno ,ali nikad problem sa HP om ,desi se ne stampam po mesec dana ,doduse kupujem original ketridze.Za Lexmark sam cuo da je problematican po pitanju Ink Jet stampaca.Nisam znao da je Canon problematican obicno ga hvale.

jumperjack Uzmi 07.06.2008. 13:23 #57765

broj poruka: 497
bilo koji HP i neces pogresiti, prvo zato sto im je glava za stampu na ketridzu pa i kada zapekne manji je problem nego kada imas odvojeno rezervoare za boju a glavu za stampu fiksiranu za stampac, sto ce tice punjenja manje vise je slicna i cena i princip a sada nove ketridze za bilo koji HP mozes naci po relativno pristojnoj ceni...Ako ces stampati uglavnom samo text razmsljaj o laseru i to opet HP zbog reciklaze tonera koja je jednostavnija i jeftinija nego za ostale proizvodjace!

MilivojeS Хвала 07.06.2008. 15:53 #57776

broj poruka: 439
Хвала, народе. Који ХП ласерски (црно - бели) најјевтинији, бисте ми препоручили, а да није превеликих габарита, по могућности да је црне боје и лепе спољашности? Ако такав постоји.

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!

jumperjack RE 07.06.2008. 17:59 #57780

broj poruka: 497

HP p1005 je najjeftiniji HP model ali koliko vidim dolazi samo u krem varijanti, jedini crni stampac proizvodi lexmark ali bezi od toga!!!!! Ovo ostalo je sve nesto sareno (krem sivo crno)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs