Tražim ventilator od 80mm ali tanak, od 15mm nasuprot uobičajenih 25. Riknuo mi na chieftec PSU (nije baš riknuo ali tandrče). Onaj od 25 ne može da stane unutra a ne može ni da se prišrafi spolja - smetaju druge komponente. Tražim nešto kvalitetno i tiho (al mislim da ću biti srećan da uopšte nešto nađem). Hvala.
Isti slučaj, samo meni treba 12-ica. Naime Hyper 212 i ventilator na bočnoj stranici (Antec 900), se sudaraju i ne mogu da zatvorim kućište. P.S. Izvinjenje Dragg-u što upadam, ali ista stvar nam treba, pa da ne otvaram još jednu temu. Pozdrav.
@zandarme tek ti je ta 12-ca egzotika, jel si siguran da postoji? A onog Asusa nema ovde, samo je pobrojan. @dominator jel može neki još detalj, model npr.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.