Naso sam na jednom sajtu jedan lik prodaje Stampac Lexmark Z612 ali neznam u olgasu je naveo sledece Mehanizam ispravan ali nema otiska ! Sta mu to dode i dal je istina da se Lexmarkovi ketridi najlakse pune ?
a posebno Z seriju... ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Lexmark Z serija je....what`s the word....rubbish....kao i njihovi jeftiniji multifunkcijski uređaji, od tri (skener, štampeč, fax) bar dva ne rade. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Znaci da ne uzimam !!! Pa koji mi stampac predlazete hocu sam da punim boje znaci neki koji se lako pune ketridzi ! Do 50-60 eura ! Nenosimi se kod ti sto pune boje uzmu 500 dinara i ko zna kolko uspu boje a ja za 5 eura imam sve boje koje mogu 4,5 puta da napunim ketridze !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.