Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Lexmark E250d
STRANA 1 OD 1
Erestun Lexmark E250d 03.06.2008. 14:30 T10180

status: user
broj poruka: 1797
Zanima me koja je firma u Bg-u dobra sto se tice servisa i refilovanja stampaca, bilo laserskih ili InkJet?
Imam problema sa gore pomenutim stampacem i to 2 komada. U jednoj firmi se istrosili toneri, potrebna reciklaza/punjenje. Ja sam iz Sapca inace, pa ovde imamo na neki nacin poznati ReInkJet/GromNet koji navodno rade sve to...u sustini nemaju pojma...tako da tonere salju za bg. Nisam siguran u koju firmu tacno. U svakom slucaju, pomenut stampac ne znaju da srede ni u Bg-u, prvi put su prihvatili i naravno ne radi kako treba...sada odbijaju da se navedeni stampac ponovo dostavi njima. Zivela Srbija i njeni strucni ljudi. Sve mi znamo, mi smo pametan narod...kakvo baljezganje...
Pozdrav.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jumperjack Mislim da neces pogresiti 03.06.2008. 15:08 #57067

broj poruka: 497
ako odes u Smileink, brzo, profesionalno i bices zadovoljan, mada sam iznenadjen time sto pricas za Reink jer od njih uzimam sav repromaterijal za reciklazu i bas sam zadovoljan, ne mogu da verujem da nemaju strucno osoblje da sredi jedan (dva, nije ni bitno koliko) tonera.....A onda opet jedno drugo pitanje....sto lexmark?????
HP je daleko bolje resenje na duze staze a samo malo skuplje!!!!!

Erestun Eh da je do mene... 03.06.2008. 15:37 #57091

broj poruka: 1797
to je firma koja radi pod nasim programima...kupili su naknadno Lexmark bez konsultacije sa nama ili bilo kim drugim i kukaju sada...
Ma kakav ReInk...sve to oni salju za bg. Znam ih sve tamo...znam ko je gde radio i koliko ko zna.
Prvo, najveca glupost...devojke im rade na refilovanju kertridza. Drugo, te iste devojke ne znaju nista vise osim toga...a stalno su nadrkane nesto. Uh!!! Zena nije za IT ja sam to uvek govorio, cast reeetkim izuzecima! odnosno Geek-zenama
SmileInk kazes...? imas broj telefona ili sajt...?
uostalom izguglacu nesto... Hvala i pozdrav!
P.S. ReInk nema uopste strucno osoblje za rad sa lasercima!!! Kao sto rekoh, sve salju za bg u jednu firmu koja to radi i vraca im nazad. Zato i kosta skoro duplo vise nego u bg-u!

Equinoxe Re: 03.06.2008. 16:34 #57111

broj poruka: 12057

http://www.smileink.co.yu/
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

zandarm Re... 03.06.2008. 17:33 #57133

broj poruka: 1454

https://www.genes.co.yu, meni rade odlično.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs