Je si li video u mbsoft-u ? Ja sam tamo uzeo odavno obican iflash 12, prolazio sam tamo kod prodavnice kod Brankovog mosta, cini mi se da i dalje imaju isti, mozda imaju i ovo, doduse BG.. Ali okreni njih pa vidi, oni rade TT-a. Inace fan je i jako dobar ovaj je vidim 1800RPM, moj je 1600RPM, motor nije bucan ali se cuje na 20-30cm, tako da ga treba drzati na nekih 1200-1400RPM samo se malo smanji znaci, a protok je dosta dobar ! osetim ga na cak 40 do 50cm !
Eh koliko sam samo puta bio u tom MB Soft-u!Ma nemaju oni to...Imam i ja taj mali iFlash tj. imao sam ga dok nisam uzeo Stacker-a,sad nemam ni jedan prostor za Cooler osim 12CM!Kod koga bih mogao jos da pogledam???
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Je si li video u mbsoft-u :: Ja sam tamo uzeo odavno obican iflash 12, prolazio sam tamo kod prodavnice kod Brankovog mosta, cini mi se da i dalje imaju isti, mozda imaju i ovo, doduse BG. :: Ali okreni njih pa vidi, oni rade TT-a :: Inace fan je i jako dobar ovaj je vidim 1800RPM, moj je 1600RPM, motor nije bucan ali se cuje na 20-30cm, tako da ga treba drzati na nekih 1200-1400RPM samo se malo smanji znaci, a protok je dosta dobar ! osetim ga na cak 40 do 50cm :: :: ::
Mbsoft i Imtel su imali taj sto sam ja uzeo, sad ne znam, i ja bi uzeo 2 ovaka ko sto ti trazis, ali stvarno majku gde ... Ne znam, okrenucu sutra Imtel-a i Mb pa cu da vidim da li mozda imaju u nekoj radnji ili ce nabavljati jer su oni uvek imali TT fanove.
...je zastupnik za Thermaltake kod nas,ako oni nemaju onda ni drugi nemaju. Nije mi jasno ,jel` on onako svetli kao na slici ili je to bilo samo za slikanje? Ako onako svetli i ispisuje slova, usraficu i ja dva komada u monitor pa nek ide zivot!
slicno u BG elektroniku, ne znam da li je TT ali ima 120mm i daje razna ocitavanja, cifre, slova preko peraja koja se vrte, dakle projektovani LED. Kostao je oko 1800din
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.