Nek svako stavi model svog omiljenog kucista kao i link sa slikom pa da saberemo na kraju glasove i proglasimo pobednika: Jedini uslov da ima da se kupi kod nas i da nije preko 250e.
Skorao kad sam gledao bilo je da se kupi kod nas, sad stvarno ne znam da li ima, jes da je malo vishe staromodno, ali vlasnik sam jednog takvog, pa mi je drago... Izmedju ostalog ima dobro osmishljenu ventilaciju http://www.thg.ru/howto/20030502/images/img_1894.jpg na istoj stranici ima sve karakteristike i spoljashnjost Pozdrav!!!
Ima odličnih kućišta, sa dobrim provetravanjem, da bude `šrafless`, itd, ali meni se najviše sviđa Spire Pininfarina, koje se može videti i na naslovnoj strani PC Berze. Dok se moj ortak oduševio sa nečim što izgleda kao igračka iz luna-parka, sa nekakvim `futurističkim linijama`, a-la Alienware, ali ne mogu da se setim koje je tačno bilo... Dakle, kako se kome sviđa....
Ali... Moj glas ide za Gigabyte Aurora 570, kad sam mu video vratanca koja imaju bar ½ kile aluminijuma (znaci nista plastika) fabricki ugradjena 3x120mm silent cincilatora, providna ili mrezasta stranica, srafles kuciste (sem za pricvrscivanje maticne), ma prosto kad sam ga video uzivo odusevio sam se cak i vise nego kad sam video TT Armur. Moze se naci za okolo 100€ ili nesto nize cirka 7200 dinara.
To je noviji model: VH6001BWS za link koji si dao, da li postoji neka bitnija razlika u odnosu na stariji armor VA8003BWS?
Kod starijeg armora napajanje stoji uspravno pa led svetlo na gigabyte 800w napajanju gubi smisao koliko sam video sa slike, inace nigde ga nisam nasao u prodaji, da li znas ko ce imati prvi to case kod nas? Pozz >..>
Armor+ bi nadamo seee...trebao da stigne ovog tokom ovog meseca ( samo TT distributer kod nas mnoogo zeza i kuciste je trebalo da stigne jos u aprilu..) A kad stigne bice ga u svim radnjama koje rade TT kucista..( Micro system, Gigatron itd..) Cena je 150-200e nadam se blize 150e..to ce biti ona cena cim stigne posle mesec dva ce pasti malo to je sigurno, inace postoji i mid tower verzija, pogledajte na netu.
Kuciste se razlikuje totalno u odnosu na stari Armor. Evo ti link, u pitanju je totalna evolucija Armor-a :)
Inace, postoje 2 modela ( bez vodenog ) Silver - aluminijumski nesto skuplji 10-20e, oko 10kg. Black - celik, jeftiniji od aluminijumskog, i oko 16kg...
Najbolje kućište je ubedljivo CoolerMaster Stacker 832. Super kvalitetna izrada, super izugled i super robusno. Imate osećaj da vam ispod stola stoji mali crni tenk. Sva ostala u usporedbi sa tim kućištem izgledaju kao loše dečije igračke, a pogotovo Thermaltake kućišta koja ne vrede ni 5 para....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.