Pozdravcic svima. Danas sam kupila bezicni komplet Genius luxemate 3000 tastatura+mis i htela da sve instaliram na laptopu-HP. Sa misem nisam imala nikakvih problema dok mi tastatura ne radi. Sve sam proverila, i baterije i instalaciju sa cd-a i proveru u bios-u ali nista se ne desava! U cemu je fora?
Vidi da nemas dugmence na USB i na tastaturi (sa donje strane). Sluze da se `nadju` USB i tastatura. Pritisni na USB-u pa na tastaturi, a i na misu verovatno ima pa pritisni i njega.
Geinus je najlosiji po pitanju bezicnih stvari ,a i baterije ne traju dugo.Probaj da prvo povezes tastaturu pa onda mis.Znaci pritisni kratko dugme na odasiljacu pa onda drzi taster na tastaturi dok se ne nadje frekvencija.Posle toga isto sa misom.
Jao XENOX srce si, upalilo je. Na USB sam nasla tastercic i sve se lepo slozilo tako da sada sve radi. Ma znam da Genius nije nesto i da je Logitech bolji ali mi se ovaj model estetski najviseo dopao a i ide uz laptop-nije veliki.
I tako sve dok nisam procitao uputstvo znaci klasicna igra izgubljenog jagnjeta prvo usb pa dgme na glodaru i onda se kao prepoznaju pa rade. A glodar trosi par baterija na oko cetiri nedelje ali sam kupio punjive pa me ne brine.
A glodar trosi par baterija na oko cetiri nedelje ali sam kupio punjive pa me ne brine.
Bas puno trosi, cuo sam i da Logitec misevi brzo trose baterije (nisam probao pa ne mogu da tvrdim) znam samo da Microsoft IntelliMouse Explorer 2.0 radi sa parom Kodak baterija 6-8 meseci uz svakodnevan rad od 10-12h.
Eto zenski nacina razmisljanja :) ,bitno da joj se dopalo na izgled ,a da li je funkcionalno nije bitno :).Malo sale .Meni su prva bezicna tastatura i mis bili Genius ,baterije na misu se potrose za par dana,pa se onda desi da otkaze tastatura bez obzira sto su nove baterije.Poklonim ja to i kupim Labtec ,kod njega se konektori za mis i tastaturu povezuju na ps2 port ,a od misa baterije su NIMH.Na tastaturi mi baterije traju pola godine i vise .A kod misa ima fora da kad ne upotrbljavate mis stavite fa na postolje da se puni ,nesto slicno kao kod bezicnog telefona.Te baterije sto sam dobio uz mis evo traju vec dve godine.Microsoft misevi su odlicni isto dugo drzi baterija slazem se i lepo legnu na ruku.Rodjak mi ima Logitech, drzi baterija na tatstaturi i do godinu dana (alkalna) ,mis naravno uvek trosi vise ,ali mu drzi par meseci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.