Ja generalno ne volim `gamerska` kucista...obicno su bespotrebno prenatrpana i nekako cyber-ruzna. Sto se mene tice vise volim obican, jednobojan, neprovidan stil kucista. zato i jesam uzeo Antec 182 to kuciste mi je od ovog lepse milion puta, a i sa opcijama bolje. Perverzija! ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
samo je antec mnogo kvalitetniji i to znam iz iskustva... ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Bas cudno. Otprilike si jedan jedini koji tvrdi da je antec kvalitetniji od CM-a...
:: samo je antec mnogo kvalitetniji i to znam iz iskustva.. :: __________________________________________________________________ :: It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, :: that has grown and spawned a darkness, :: a darkness we can not tolerate :: ::
pa znas kako, nije uvek ono najbolje sto je najpoznatije,najpopularnije i najkomercijalnije!!! Treba probati sve i svasta. Po meni je CM koristan ali je takodje prenatrpan sminkom i sarenilom, svetlecim led-ovima itd itd. Nema nekog stila tu. (to je naravno MOJE misljenje i ono ne mora da bude tacno, kao sto ni tvoje ne mora biti) Pozdrav! ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Ima vise ventova i njihova brzina se moze podesavati spolja kao i led svetlo gornje (200mm) koje se moze gasiti po potrebi. Razmisljao sam da uzmem 900-tku ali ovo novo ce biti samo nekih 20e skuplje pa valjda ce stici i kod nas...
Malo je glupo porediti Cosmos od 200e i ovo od 120e, mada po meni je antec !
Nisam to rekao zato sto je CM poznat, vec zato sto mi je nekoliko Anteca proslo kroz ruke. Cosmos nema svetlece LED-ove niti je nadrkan sminkom...
:: pa znas kako, nije uvek ono najbolje sto je najpoznatije,najpopularnije i najkomercijalnije!! :: Treba probati sve i svasta. Po meni je CM koristan ali je takodje prenatrpan sminkom i sarenilom, svetlecim led-ovima itd itd. Nema nekog stila tu. (to je naravno MOJE misljenje i ono ne mora da bude tacno, kao sto ni tvoje ne mora biti) Pozdrav :: __________________________________________________________________ :: It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, :: that has grown and spawned a darkness, :: a darkness we can not tolerate :: ::
Antec je No1 što se kućišta tiče, naročito modeli 900 i 1200. CM je daleko manje poznat (u svetu) od Antec-a koji dolazi sa fenomenalnom garancijom od 3 god. a u zavisnosti od napajanja može biti i 5. Od većih Antec-a kod nas su dostupni Titan 650 koji je u glavnom namenjen za servere i sa napajanjem košta 14.500,00 din. i model P182 bez napajanja po ceni od 10.000,00 din. (Big-tower P182 - EU, USB , FireWire , Audio In/Out , Format ATX, mATX, Podržava ploče ATX, mATX , Specijalno hlađenje po komorama , Gun-metal black , 5,25` slot 4 kom, 3,5` slot 1 kom, 3,5` unutrašnjii slot 6 ) http://benchmarkreviews.com/images/reviews/cases/Antec%20P182/p182-01.jpg
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.