Rudarenje tutorijali za pocetnike i sve sto je potrebno da bi krenuli
STRANA 7 OD 7
pmfrulez
@mail abnere
15.11.2017. 11:32
status: user broj poruka: 998
to sto nemas muda da udjes u pricu nije razlog da lecis svoje frustracije ovde sarkasticnim komentarima nemas muda zaobidji temu i razmisljaj i dalje o tvojim teorijama zavere dok drugi mlate lovu sta smesno je sto jedna 1060 zaradi 40setak usd za mesec ....po meni nije smesno po meni je jadno sto ta ista 1060 sedi neuposljena nekom i taj neko od 30-40 godina i dalje drka igrice umesto da se uozbilji
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
Vidi frulo kad neko zaradjuje svojim mozgom i prstima 3K evra mesecno boli ga frula da se bakce sa kikirikijem kao frula...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: to sto nemas muda da udjes u pricu nije razlog da lecis svoje frustracije ovde sarkasticnim komentarima nemas muda zaobidji temu i razmisljaj i dalje o tvojim teorijama zavere dok drugi mlate lovu :: sta smesno je sto jedna 1060 zaradi 40setak usd za mesec ....po meni nije smesno po meni je jadno sto ta ista 1060 sedi neuposljena nekom i taj neko od 30-40 godina i dalje drka igrice umesto da se uozbilj :: :: They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am.. :: ::
Ne diraj kutinu kutiju, ok? Ok. Necemo se vredjamo! Elem ne znam sto imas potrebu da ides i mracis redom teme i ljude, ako ljudima dobro ide, a tebi ne, nisu oni krivi.
5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | AORUS 1080Ti | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h
Ovaj lik nije video 3k platu na filmovima, inace ne bi visio po forumu svaki dan kao dzangrizavi i istrustrirani matorac koji prima 300e i nezadovoljan je svime i svacim.
Jos jednom ponavljam, ako prodaje neko BTC na veliko neka mi se javi.
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
btc na veliko je sad i jedan jebeni btc :) gledam ne mogu da verujem 6600eur jedan btc javicu ako neko bude bio zainteresovan za izlaz najbolja opcija svakako solarna metoda za ubacivanje eur na cex je provizija 3.5 posto plus 1.2 eur a za povlacenje 1.2posto plus 3.5eur rodjak hoce da kupi btc za 3000eur ja mu prosledim btc u toj vrednosti
ja izbegnem proviziju 39.5eur koji bi mi uzeli za fee kad izvlacim pare on ustedi 106.2 eur koje bi mu uzeli za ubacivanje zadovoljan ja zadovoljan on plus se ni meni ni njemu pare nisu provukle kroz racun
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
Znam brate kolike su provizije i koliko deru ovi nasi domaci sajtovi zato i kazem, ko hoce nudim solarno placanje. Izbegne on proviziju, izbegnem ja i svima dobro.
kupujem i cs go kljuceve na veliko, ista varijanta placanja .
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
...je provereno dostupna u Srbiji za menjanje valuta (LTC,ETH u BTC)?Pa jos da se ne ceka verifikacija sto godina ukoliko je moguce. Bitstamp cekam vec 10 dana verifikaciju naloga a dok se ne verifikuje ne moze nista.
Ulozeno je 3000 evra u jedan rig sa 6 kartica i drugi sa 3 kartice. Posle 6 meseci iskopano je:3.8 ETH i 72 ETC. Posto cene coina variaraju to bi po danasnjem kursu vredelo oko 3580 $ (oko 3040 e) Racuni za struju su mesecno bili oko 40 evra.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.